msi Modern 14
Нека страстта ти бъде в синхрон с динамичния ти начин на живот. Без значение дали проучваш живота в кампуса или преследваш кариера, с най-новото 11-то поколение Intel® Core™ i7 процесори ще сътвориш спиращи дъха чудеса чрез серията Modern.
Цветни вибрации
Bluestone отразява ясните сини небеса при първия лъч светлина в началото на деня. Beige Mousse излъчва слънчевото настроение на ленивите летни следобеди. Carbon gray изразява уникалния ти вкус като загадъчната вечер. Съвременен стил и шлайф текстура, ежедневният спътник е изпълнен в меки тонове и с неподправен дизайн.
* Цветовете може да не са налични на всички пазари или за избрани продукти. Препоръчваме ти да провериш за точни оферти и подробни спецификации при местните доставчици.
intel logo
Разкрий неограничена производителност
Серията Modern разполага с най-новото 11-то поколение Intel® Core™ i7 процесор, като предлага невероятна производителност и лесна преносимост, за да протича работният ти процес безпроблемно. Особено в комбинация с графична карта Intel Iris® Xe, тя осигурява безкомпромисна производителност, за да подобри продуктивността ти.
* Бенчмаркът за производителност на графичния процесор се основава на i7-1185G7 в сравнение с i7-1065G7, резултатът може да варира в зависимост от конфигурацията.
До 1,5X По-бърз от предходното поколение
До 4.7GHz Dual Core Turbo
GeForce logo
УСКОРИ ЛАПТОПА СИ СЪС СПЕЦИАЛНА ГРАФИЧНА КАРТА (ОПЦИОНАЛНО)
Видеокартата NVIDIA® GeForce® MX450 ускорява лаптопа ти, когато работиш и играеш. Сега можеш да очакваш дори по-бърза производителност спрямо най-новата и най-добрата интегрирана графична карта за редактиране на снимки, видеоредакция и гейминг. Тя работи безпроблемно с технологията NVIDIA Optimus®, за да ти предложи перфектен баланс между дълъг живот на батeрията и производителност.
* Производителността варира в зависимост от конфигурацията на графичната карта.
УСКОРЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ЗА РАБОТА И ИГРИ
Наслади се на гигантския скок в производителността и енергийната ефективност спрямо предишното поколение графична карта MX. Получаваш дори по-бърза производителност в сравнение с най-новата интегрирана графична карта.
GPU Carbon Gray
Ултрапреносим
Изработена в 1,3 кг ултралек и ултратънък 16,9-милиметров алуминиев корпус, серията Modern е създадена преносима и стилна, за да те придрудражава навсякъде. С тази екстремна мобилност лесно поддържаш динамичния си начин на живот.
1,3 кг Ултралек
Thunderbolt icon
Универсален порт
С Thunderbolt 4 порт серията Modern Series е много гъвкава, като поддържа трансфер на данни до 40Gbps и захранване, с което бързо можеш да заредиш устройствата си.
Nahimic Hi-Res icon
ПРИБЛИЖИ СЕ ДО ЗВУКА — И СВЕТА ОКОЛО ТЕБ
Когато се наслаждаваш на музиката със серията Modern някъде в града, почувствай звука такъв, какъвто трябва да бъде. С възможността да поддържа до 24bit / 192kHz семплинг, чуй звука по начин, по който наистина е проектиран.
ПИШИ СВОБОДНО И УДОБНО
Оптимизираният 1,5 мм ход и отзивчивата обратна връзка при всяко натискане на клавишите на серията Modern правят преживяването при писане по-ергономично. Подсветката на клавиатурата брилянтно осветява клавишите, за да можеш лесно да запишеш поривите на вдъхновението си дори в слабо осветено помещение.
1,5 мм ход на клавишите
клавиатура с подсветка
Keyboard Carbon Gray
Свържи се към всички възможности
Наличието на два USB-A и thunderbolt 4 порта улеснява свързването с други устройства.
С четец за micro SD карта и HDMI изход можеш без затруднение да правиш ярки снимки и да се наслаждаваш на различни житейски преживявания.
Creator Center logo
MSI Center за Бизнес & Продуктивност
MSI Center извежда оптимизацията на следващото ниво с лесни за настройка сиситемни режими и ресурси за широк спектър от сценарии и нужди.
* Интерфейсът и функционалността могат да се различават вследствие на промяна на версията. Моля, свалете най-новата версия на MSI Center APP от Microsoft Store.
Creator Center
Military-Grade Durability logo
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ
За да гарантира най-доброто от най-доброто, продуктът покрива военния стандарт за надеждност и издръжливост MIL-STD-810G. MSI винаги се стреми да предложи професионализъм чрез водеща технология на световно ниво.