msi Prestige 14
Сега с 11-то поколение Intel® CoreTM i7 процесори
MSI проявява изследователския си дух, като проектира изумителна лаптоп колекция - серията Prestige. За да поддържат работната ефективност, тези прецизно изработени машини демонстрират не само уникален вкус, но и са изключително мощни. Елегантни и леки, същевременно невероятно бързи, те усъвършенстват стила ти и работния процес, където и да се намираш.
Вдъхновена от естетиката
Онова, което започна като визия, се превърна в реалност. Изработена с прецизността на диамантено острие и шлайф текстура с висококачествени материали, серията Prestige е проектирана да бъде уникална и елегантна.
Inspired by Aesthetics
Производителност отвъд ограниченията
Серията Prestige разполага с най-новото 11-то поколение Intel® Core™ i7 процесори & графична карта Intel® Iris® Xe, за да ти предложи висока производителност при големи натоварвания и лесна преносимост, с която ще си винаги на линия, където и да си. Премиум производителността подобрява продуктивността ти, за да приключваш ефективно работните задачи.
*Бенчмаркът за производителността на процесора се основава на i7-1185G7 в сравнение с i7-1065G7, резултатът може да варира според конфигурацията.
intel logo
Stunning Outperform 1,5X
По-бърз от предходното поколение
Stunning Outperform 4.8GHz
Dual Core Turbo
intel iris logo
Stunning Outperform 4,5X
По-бърза от предходното поколение UHD графична карта
Prestige 14 CPU
NV gtx logo
Повече творчество, по-малко чакане
Графичните процесори GeForce® захранват невероятната производителност на любимите ти приложения.
Специализираната мощност на графичния процесор ускорява лаптопа ти, за да предостави най-добрата производителност и надеждност, като супергориво за твоята продуктивност. Наслаждавай се на допълнителната мощност и всекидневната оптимална производителност на графичната карта® GeForce® GTX.
Prestige 14 GPU
PCIe Gen 4 Storage support logo
Поддръжка на PCIe Gen 4 Storagе
PCIe 4.0 ефективно подобрява ежедневния работен процес и дори има по-добра надеждност и интегритет на сигнала за подобрена производителност.
*Подобрението на производителността се основава на предварителна оценка, реалната скорост на трансфера на данни варира според SSD устройствата.
2x Честотна лента
PCIe Gen 4 x 4
7.88 GB/s
PCIe Gen 3 x 4
3.94 GB/s
Thin bezel logo
Зрелищно визуално изживяване (Опционално)
Визуализирай работата си с брилянтния дисплей True Pixel. Изключителният дисплей True Pixel възпроизвежда реалистични изображения с 4K резолюция, AdobeRGB 100% цветова гама, фабрично калибрирано Delta-E <2, невероятна точност, технология True Color и утвърдени от CalMan- инструменти, необходими за творческа работа, дизайн, редактиране на снимки и видео
*Tочността на дисплея и стойността на Delta-E могат да се променят във времето, тъй като дисплеите стареят вследствие на нормална употреба и износване. Препоръчва се периодично калибриране за оптимална точност на цветовете.
Prestige 14 true pixel 4K
Висока резолюция >220 PPI
Prestige 14 true pixel adobe RGB
Широк цветови обхват
Prestige 14 true pixel DeltaE
Точност на цветовете
Prestige 14 true pixel true color
Фабрично калибриране на всяка бройка
tp calman icon
Проверено от водещ в индустрията доставчик на решения за калибриране.
Дизайн от бъдещето
Изработена в ултралеко и тънко алуминиево шаси, серията Prestige е преносима и стилна, независимо къде се намираш. Със 180° плосък панел и ултратънки рамки, които увеличават до максимум площта на екрана, серията Prestige улеснява споделянето на идеите ти с твоите клиенти.
Ултрапреносим
Тънка рамка
Flip-n-Share
Свържи & Зареждай
Снабдена с няколко Thunderbolt 4 порта, серията Prestige поддържа подаване на захранване през портовете, за да зареждаш бързо устройствата си, да прехвърляш данни при 40Gbps и да свързваш множество дисплеи и периферни устройства. В допълнение серията Prestige е снабдена с най-новия UHS-III високоскоростен четец за карти, за да предложи бърз трансфер на данни.
*Скоростта може да варира в зависимост от конфигурацията на microSD картата. Обратно съвместим с UHS-II / UHS-I SD карти.
thunderbolt logo
4x пестящ време
USB4 / TBT
4x
USB3.2 Gen 2x2
2x
USB3.2 Gen 2x1
micro logo
UHS-III високоскоростен четец за карти
Battery-life 10hrs logo
Безкомпромисна мобилност
Офисът ти може да е навсякъде, където имаш нужда от него, тази колекция поддържа продуктивността чрез дълго издържаща батерия. Без значение от мястото - дали в кафене или на презокеански полет, този лаптоп със сигурност ще обслужва нуждите ти навсякъде и по всяко време. Серията Prestige може да се похвали с най-новата безжична свързаност, която осигурява най-бързите скорости на работа в мрежа за прехвърляне на големи файлове или конферентни разговори.
* Тествана с MobileMark® 2014 сценарий за офисна продуктивност. Тестова конфигурация: Prestige 14 A11SCS / Full HD 60Hz дисплей / Super battery режим. Животът на батерията ще варира според спецификациите и системната конфигурация.
** 15-минутно зареждане с MSI PD адаптер от 10% капацитет. 1,5 часа употреба при 720P видеострийминг. Съветваме те да използваш MSI PD адаптер за най-добро представяне.
15минути зареждане
за до 1,5 часа употреба
windows hello finger print logo
Модерно преживяване
С Windows Hello можеш да се впишеш в профила си с лицето или пръстовия си отпечатък. Вписвай се по-бързо и по-сигурно на лаптопа си - до 3 пъти по-бързо, отколкото с въвеждането на парола. Наслаждавай се на преживяване без въвеждане на парола на поддържаната уеб услуга с най-новата FIDO 2 автентикация.
finger print
Пръстов отпечатък
ir
IR камера
Windows Hellow Prestige 14
Ти си центърът на дизайна
За да осигури превъзходно изживяване при писане, серията Prestige е направена със специалния 5-степенен шарнирен дизайн, който може автоматично да накланя клавиатурата под най-добрия ъгъл за писане. Оптимизираният ход на клавишите от 1,5 мм прави писането по-удобно и прецизно.
msi center logo
MSI Center за Бизнес & Продуктивност
MSI Center извежда оптимизацията на следващото ниво с лесни за настройка системни режими и ресурси за широк спектър от сценарии и нужди.
* Интерфейсът и функционалността могат да се различават вследствие на промяна на версията. Моля, свалете най-новата версия на MSI Center APP от Microsoft Store.
** MSI Sound Tune поддържа само сериите MSI Creator & Prestige с най-новото 10-то или по-нагоре поколение процесор.
Оптимизатор приложения
MSI Center Apps Optimizer
Duet дисплей
MSI Center Duet Display
Заглушаване на шума
MSI Center Noise Cancellation
Системна диагностика
MSI Center System Diagnosis
Потребителски сценарий
MSI Center User Scenario
Military-Grade Durability logo
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ
За да гарантира най-доброто от най-доброто, продуктът покрива военния стандарт за надеждност и издръжливост MIL-STD-810G. MSI винаги се стреми да предложи професионализъм чрез водеща технология на световно ниво.
Баланс между работата и личния живот
От творчество до забавление, серията Prestige предлага най-доброто визуално преживяване и впечатляващо висококачествено аудио, които разнообразяват натоварения работен живот.