msi Prestige 14 Pink
Сега с 11-то поколение Intel® CoreTM i7 процесори
MSI проявява изследователския си дух, като проектира изумителна лаптоп колекция - серията Prestige. За да поддържат работната ефективност, тези прецизно изработени машини демонстрират не само уникален вкус, но и са изключително мощни. Елегантни и леки, същевременно невероятно бързи, те усъвършенстват стила ти и работния процес, където и да се намираш.
Pink Up Your Style
"Pink" е стилът ти на действие, както и отношението ти към света. С цел да постигне елитен стил чрез уникален вкус и иновативен дух, Prestige 14 Rose Pink внася изтънченост в живота. Модерен външен вид, постигнат с прецизността на диамантено острие и шлайф текстура, този вечен шедьовър се отличава с елегантен и изчистен дизайн.
msi Prestige
                        14 Pink
Производителност отвъд ограниченията
Серията Prestige разполага с най-новото 11-то поколение Intel® Core™ i7 процесори & графична карта Intel® Iris® Xe, за да ти предложи висока производителност при големи натоварвания и лесна преносимост, с която ще си винаги на линия, където и да си. Премиум производителността подобрява продуктивността ти, за да приключваш ефективно работните задачи.
* Бенчмаркът за производителността на процесора се основава на i7-1185G7 в сравнение с i7-1065G7, резултатът може да варира според конфигурацията.
11th Gen. Intel® Core™ i7 logo
Stunning Outperform 1,5X
По-бърз от предходното поколение
4.8GHz
Dual Core Turbo
intel iris
Stunning Outperform 4,5X
По-бърза от предходното поколение
UHD графична карта
Perform Wonderfully
nvidia logo

Повече творчество, по-малко чакане


Графичните процесори GeForce® захранват невероятната производителност на любимите ти приложения.
Специализираната мощност на графичния процесор ускорява лаптопа ти, за да предостави най-добрата производителност и надеждност, като супергориво за твоята продуктивност. Наслаждавай се на допълнителната мощност и всекидневната оптимална производителност на графичната карта NVDIA® GeForce® GTX.
Perform Wonderfully
Поддръжка на PCIe Gen 4 Storage
PCIe 4.0 ефективно подобрява ежедневния работен процес и дори има по-добра надеждност и интегритет на сигнала за подобрена производителност.
* Подобрението на производителността се основава на предварителна оценка, реалната скорост на трансфера на данни варира според SSD устройствата.
2X Честотна лента
PCle Gen4
Thin bezel logo
Зрелищно визуално изживяване (Опционално)
Визуализирай работата си с брилянтния дисплей True Pixel. Изключителният дисплей True Pixel възпроизвежда реалистични изображения с 4K резолюция, AdobeRGB 100% цветова гама, фабрично калибрирано Delta-E <2, невероятна точност, технология True Color и утвърдени от CalMan- инструменти, необходими за творческа работа, дизайн, редактиране на снимки и видео
* Tочността на дисплея и стойността на Delta-E могат да се променят във времето, тъй като дисплеите стареят вследствие на нормална употреба и износване. Препоръчва се периодично калибриране за оптимална точност на цветовете.
truepixel 4K
Висока резолюция >220 PPI
truepixel adobe RGB
Широк цветови обхват
truepixel DeltaE
Точност на цветовете
truepixel true color
Фабрично калибриране на всяка бройка
tp calman icon
Проверено от водещ в индустрията доставчик на решения за калибриране.
Дизайн от бъдещето
Изработена в ултралеко и тънко алуминиево шаси, серията Prestige е преносима и стилна, независимо къде се намираш. Със 180° плосък панел и ултратънки рамки, които увеличават до максимум площта на екрана, серията Prestige улеснява споделянето на идеите ти с твоите клиенти.
Ултрапреносим
Тънка рамка
Flip-n-Share
Безкомпромисна мобилност
Офисът ти може да е навсякъде, където имаш нужда от него, тази колекция поддържа продуктивността чрез дълго издържаща батерия. Без значение от мястото - дали в кафене или на презокеански полет, този лаптоп със сигурност ще обслужва нуждите ти навсякъде и по всяко време. Серията Prestige може да се похвали с най-новата безжична свързаност, която осигурява най-бързите скорости на работа в мрежа за прехвърляне на големи файлове или конферентни разговори.
* Тествана с MobileMark® 2014 сценарий за офисна продуктивност. Тестова конфигурация: Prestige 14 A11SCS / Full HD 60Hz дисплей / Super battery режим. Животът на батерията ще варира според спецификациите и системната конфигурация.
** 15-минутно зареждане с MSI PD адаптер от 10% капацитет. 1,5 часа употреба при 720P видеострийминг. Съветваме те да използваш MSI PD адаптер за най-добро представяне.
Productivity up to 10hrs
Продуктивност до 10 часа с Fast Charging
15минути зареждане
за до 1,5 часа употреба
Thubderbolt-4 logo
Свържи & Зареждай
Снабдена с няколко Thunderbolt 4 порта, серията Prestige поддържа подаване на захранване през портовете, за да зареждаш бързо устройствата си, да прехвърляш данни при 40Gbps и да свързваш множество дисплеи и периферни устройства. В допълнение серията Prestige е снабдена с най-новия UHS-III високоскоростен четец за карти, за да предложи бърз трансфер на данни.
* Скоростта може да варира в зависимост от конфигурацията на microSD картата. Обратно съвместим с UHS-II / UHS-I SD карти.
4X пестящ време
Connect & Charge
UHS-III
Ти си центърът на дизайна
За да осигури превъзходно изживяване при писане, серията Prestige е направена със специалния 5-степенен шарнирен дизайн, който може автоматично да накланя клавиатурата под най-добрия ъгъл за писане. Оптимизираният ход на клавишите от 1,5 мм прави писането по-удобно и прецизно.
1,5мм
ход на клавишите
design heigh
5-степенен шарнирен дизайн
Windows Hellow Prestige 14
nvidia logo
Модерно преживяване
С Windows Hello можеш да се впишеш в профила си с лицето или пръстовия си отпечатък. Вписвай се по-бързо и по-сигурно на лаптопа си - до 3 пъти по-бързо, отколкото с въвеждането на парола. Наслаждавай се на преживяване без въвеждане на парола на поддържаната уеб услуга с най-новата FIDO 2 автентикация.
Stunning Outperform
Пръстов отпечатък
IR Camera
IR камера
windows hello
Creator Center logo
MSI Center за Бизнес & Продуктивност
MSI Center извежда оптимизацията на следващото ниво с лесни за настройка системни режими и ресурси за широк спектър от сценарии и нужди.
* Интерфейсът и функционалността могат да се различават вследствие на промяна на версията. Моля, свалете най-новата версия на MSI Center APP от Microsoft Store.
** MSI Sound Tune поддържа само сериите MSI Creator & Prestige с най-новото 10-то или по-нагоре поколение процесор.
Apps Optimizer
Оптимизатор приложения
Duet Display
Duet дисплей
Noise Cancellation
Заглушаване на шума
System Diagnosis
Системна диагностика
User Scenario
Потребителски сценарий
Military-Grade Durability logo
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ
За да гарантира най-доброто от най-доброто, продуктът покрива военния стандарт за надеждност и издръжливост MIL-STD-810G. MSI винаги се стреми да предложи професионализъм чрез водеща технология на световно ниво.