msi modern 14
Нека страстта ти бъде в синхрон с динамичния ти начин на живот. Без значение дали проучваш живота в кампуса или преследваш кариера, с най-новата серия мобилни процесори AMD Ryzen™ 4000 ще сътвориш спиращи дъха чудеса чрез серията Modern.
Цветни вибрации
В звездната полунощ urban silver ти дава възможност да преследваш идеалния живот, който винаги си искал. Carbon gray се отличава с уникален вкус, който привлича като загадъчната нощ. В допълнение към тези два модерни цвята, ние предлагаме повече цветни варианти при Modern 14, за да отговорим на различните ви характери.
* Цветовете може да не са налични на всички пазари или за избрани продукти. Препоръчваме ти да провериш за точни оферти и подробни спецификации при местните доставчици.
AMD logo
Удивителна производителност
Серията мобилни процесори AMD Ryzen™ 4000 ускорява работата и игрите.
С увлекателни забавления и плавен процес на редактиране на снимки и видео на върха на пръстите ти можеш да уловиш ежедневната страст към живота.
* Производителността варира в зависимост от конфигурацията на графичната карта.
AMD_M15_Urban-Silver
Ултрапреносим
Изработена в 1,6 кг ултралек и ултратънък 16,9-милиметров алуминиев корпус, серията Modern е създадена преносима и стилна, за да те придрудражава навсякъде. С тази екстремна мобилност лесно поддържаш динамичния си начин на живот.
1,6 кг Ултралек
Nahimic nahimic icon
ПРИБЛИЖИ СЕ ДО ЗВУКА — И СВЕТА ОКОЛО ТЕБ
Когато се наслаждаваш на музиката със серията Modern някъде в града, почувствай звука такъв, какъвто трябва да бъде. С възможността да поддържа до 24bit / 192kHz семплинг, чуй звука по начин, по който наистина е проектиран.
ПИШИ СВОБОДНО И УДОБНО
Оптимизираният 1,5 мм ход и отзивчивата обратна връзка при всяко натискане на клавишите на серията Modern правят преживяването при писане по-ергономично. Подсветката на клавиатурата брилянтно осветява клавишите, за да можеш лесно да запишеш поривите на вдъхновението си дори в слабо осветено помещение.
1,5 мм ход на клавишите
клавиатура с подсветка
Keyboard Urban-Silver
Свържи се към всички възможности
Наличието на два USB-A порта улеснява свързването с други устройства. С четец за micro SD карта и HDMI изход можеш без затруднение да правиш ярки снимки и да се наслаждаваш на различни житейски преживявания.
Creator Center logo
MSI Center за Бизнес & Продуктивност
MSI Center извежда оптимизацията на следващото ниво с лесни за настройка сиситемни режими и ресурси за широк спектър от сценарии и нужди.
* Интерфейсът и функционалността могат да се различават вследствие на промяна на версията. Моля, свалете най-новата версия на MSI Center APP от Microsoft Store.
Creator Center
Military-Grade Durability logo
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ
За да гарантира най-доброто от най-доброто, продуктът покрива военния стандарт за надеждност и издръжливост MIL-STD-810G. MSI винаги се стреми да предложи професионализъм чрез водеща технология на световно ниво.