Магазин за компютри и лаптопи във Варна на изгодни цени отвори Ardes.bg

компютърен магазин

Магазин за компютри и лаптопи във Варна

Компютърна фирма Ardes.bg отвори нов компютърен магазин и компютърен сервиз във Варна. Разположен в центъра на Варна ( ул. Шар 1, до осветителен център Габровски- https://ardes.bg/contact ) с рядката възможност за удобен паркинг с винаги свободни места, компютърния магазин на Ardes.bg разполага с над 100 кв.м. търговска площ, на която са изложени най-популярните марки и модели лаптопи (над 50 модела и дизайни изложени в шоурума и още над 1500 модела , които могат да се поръчат и доставят за един работен ден), LCD монитори, принтери, мултимедия и богат асортимент от компоненти и аксесоари на много атрактивни цени.

Квалифицирани специалисти от компютърната фирма Ардес са готови винаги да дадат компетентен съвет, да покажат тестове за производителност на лаптопите и компютърните системи, да демонстрират най-новите модели лаптопи, да направят най-добрата оферта според конкретните желания и възможности на клиента. Ardes.bg предлага всички стоки на изплащане при най-изгодни за клиента условия. Компютърния сервиз на Ardes.bg осигурява бързи и качествени услуги, така че да не се налага да чакате дълго без своята техника. Всеки клиент, може да поръча стоката си он-лайн и после, ако иска да я получи направо в шоурума на Ardes.bg.  Целта на компютърен магазин Ardes.bg е винаги да предостави точния продукт за конкретните нужди на клиента, на възможно най-добрата цена. Екипа на компютърна фирма Компютърната фирма Ardes.bg винаги ще ви предложи желаната стока  от Вас, на най-изгодната цена, а ако не успее ще Ви даде съвет с какво най-добре да я замените или откъде да я намерите най-лесно и изгодно. С компютъртен магазин Ardes.bg може да се свържете на национален телефон 0700 15060, на цената на един градски разговор.

Ардес информационни Технологии стартира дейността си като компютърна фирма през 1996г. Предлага асемблиране на компютърна техника, софтуер, лаптопи и сервиз на компютърна техника.

Ardes.bg откри своя магазин за компютри, лаптопи във Варна през лятото на 2008г.

Ardes.bg е предпочитан партньор на Елдом Инвест, Електромаркет, Експрес Гаранцион, ЕРА България.

компютърни фирми Варна

компютърна фирма Варнакомпютърен магазин Варна

компютърен магазинфирми за компютри

фирма за компютрикомпютърен магазин компютърна фирма

Loading Facebook Comments ...