Ardes.bg взе участие в събитието „ТЕХНОСТАРТ“, организирано от ИКТ Клъстер – Варна

tehnostart

 

Ardes.bg взе участие в събитието „ТЕХНОСТАРТ“, организирано от ИКТ Клъстер – Варна, с подкрепата на Община Варна.

То събра ученици, родители и любители на технологиите на 16 септември 2024 г. пред входа на Морската градина в гр. Варна. Присъстващите имаха уникалната възможност да се запознаят с най-новите технологични иновации и да участват в разнообразни интерактивни работилници и уъркшопи.

На събитието участниците можеха да изпробват различни технологии, предоставени от Ardes.bg, включително VR очила, геймърски компютри, лаптопи и други иновативни устройства. Всеки присъстващ имаше шанса да се потопи в света на технологиите и да научи повече за перспективите, които предлагат те в образованието и кариерата.

„ТЕХНОСТАРТ“ предложи разнообразие от презентации и демонстрации, водени от експерти в областта на технологиите, както и възможности за кариерно ориентиране и професионално развитие. Учениците от 5-12 клас и техните родители имаха възможност да се запознаят с представители на училища и школи в сферата на IT, да получат полезни съвети и дори да спечелят награди в различни предизвикателства и игри, като например фотозоната на Ardes.bg и ,,Колелото на късмета“.

Това беше незабравимо събитие, което съчетаваше образованието и забавлението, вдъхновявайки младите хора да открият своя път в света на технологиите.

Благодарим на всички, които се включиха, и с нетърпение очакваме следващото събитие, в което да се участваме!

Loading Facebook Comments ...