Спечели 32” LCD Телевизор SAMSUNG.

Купи лаптоп от Ardes.bg и техните партньори.

Този 32″ LCD  SAMSUNG LE-32A330 може да бъде Ваш!

-32″ (81 СМ.) LCD/TFT
-HD Ready
-РЕЗОЛЮЦИЯ 1366Х768
-КОНТРАСТ 15000:1/7500:1
-2 HDMI ВХОД / PC ВХОД
-DNIE Pro ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАРТИНАТА
-SRS TRUSURROUND XT ЗВУКОВА
-PIP (PC/HDMI)

Всеки закупил лаптоп в периода 1.04.2009 до 30.06.2009 и изпратил е-майл  на officear@ardes.bg участва в томболата на Ardes.bg?

Телефон за допълнителна информация: 0700 15060

Изпрати е-майл на адрес: officear@ardes.bg със своето име, телефон , модел на лаптопа, сериен номер, от кой обект на Ardes.bg или техен партньор  е закупен и кога и ще участваш в томболата за 32″ LCD телевизор.

Правилник за участие и провеждане на томболата на Ardes.bg

•    В томболата може да участва всеки , който изпрати своето мнение и препоръки във формата за обратна връзка.
•    Правилникът за провеждане на кампанията и как да участвате в нея е на разположение на всеки, който иска да се запознае с него.
•    Участието в томболата е доброволно и e обвързано с покупка на лаптоп от Ardes.bg или техните партньори.
•    Победителят в томболата печели наградата 32” LCD телевизор SAMSUNG  и ще бъде уведомен по телефон или e-mail.
•    Всеки участник в томболата се съгласява да получава рекламни съобщения от „АРДЕС ИТ“ ЕООД и упълномощени от него лица.
•    В Томболата всеки участник има право да участва съобразно броя на закупените лаптопи за периода.
•    „АРДЕС ИТ“ ЕООД има право да публикува името и снимката на победителят от томболата в сайта на фирмата или в промоционалните материали, както и при поискване да предостави име и телефон на победителят от томболата на 3 та страна.
•    В този конкурс нямат право да участват служителите на Ardes.bg, както и служители на техните партньори и техни роднини.
•    Всеки участник може да се отпише от получаването на рекламни съобщения чрез влизане в своя профил и промяна на статута си за получаване на рекламни съобщения.техните

1. С какво се съгласява участника в томболата?

Посредством регистрирането за участието в томболата на Ardes.bg, участника в томболата свободно и недвусмислено се съгласяват името и адресът им да бъдат обработвани от “АРДЕС ИТ” ЕООД, съгласно Закона за защита на личните данни.
С оглед на настоящата регистрация името и адресът на участниците, като лични данни са обработени от “АРДЕС ИТ” ЕООД в качеството му на администратор на лични данни по българското законодателство, с цел да им се даде възможност да участват в томболите на “АРДЕС ИТ” ЕООД, както и да получават информация за нови продукти и услуги, промоции,  специални предложения и друга информация изпратена от АРДЕС ИТ по е-майл или телефон.
Участниците в томболата се ползват с правата, предоставени им по Закона за защита на личните данни, включително, но не само, с правото на достъп и поправка на данните, както и с правото им да се противопоставят на прехвърлянето на данните. По изрична молба на участниците в томболата на “АРДЕС ИТ” ЕООД, фирмата ще актуализира или изтрие личните им данни (име и адрес) и ще уведоми за това в съответствие с повелителните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

2. Кога се тегли наградата?

Наградата ще се изтегли между 1.07.2009  и 5.7.2009 пред комисия от 3 – ма души. Резултатите ще бъдат публикувани в интернет сайта на „АРДЕС ИТ“ ЕООД www.ardes.bg. Победителят ще бъде уведомен по телефона, оставен при регистрацията им.

3. Как може участника в томболата да се отпише от получаване на рекламни съобщения?

Всеки участник в томболата може да се отпише от получаване на рекламни съобщения. За целта е нужно да влезе в своя профил и да промени статута за получаване на рекламни съобщения. В този случай АРДЕС ИТ си запазва правото да изпращя уведомителни съобщения за провеждането на нови томболи.

Loading Facebook Comments ...