Купи лаптоп или компютър от Ardes.bg и вземи подарък – видео игра: Empire: Total War!

Национална верига за лаптопи и компютри Ardes.bg предлага на вашето внимание атрактивна промоция при закупуване на лаптоп или компютър с процесор Intel Core 2 Duo (7ма или по-висока серия) – подарък безплатен лиценз на видео играта Empire: Total War.

Empire: Total War е стратегия в реално време на историческа тематика, разработена от The Creative Assembly и пусната на пазара от Sega.
Действието се развива в началото на 18 век. Играчите могат да си избират от над 11 големи нации и още 50 по-малки обекти като васални кралства, градове или дори пирати. Идеята естествено е – господство над света чрез различна стратегия: военна сила, дипломация, шпионаж, икономика и т.н. Empire: Total War е първата игра от поредицата, която позволява военноморските битки да се изпълняват в реално време, въпреки че е походова стратегия. Точно това умело смесване на двата жанра: походова стратегия и динамични битки е основната причина за успеха на новото заглавие от поредицата.


Както всяка друга игра от този тип и Empire: Total War предлага както бързи битки за по-нетърпеливите, така и дълги кампании, в които целта е изграждане на силна и мощна империя, владееща огромни територии.


Като заключение ще отбележим, че играта не е много взискателна що се отнася до системни изисквания, като изключим големия обем харддисково пространство:
Процесор: 2,4 GHz processor
Видео: 256 MB video card
Памет: 1Gb XP/ 2Gb Vista
Хард дисково пространство: 15Gb Hard disk

При покупка на лаптоп или компютър от Ardes.bg с процесор Intel Core 2 Duo (7ма серия или по-мощен) получавате безплатен лизценз на играта!!!

*Промоцията важи до изчерпване на количествата
Loading Facebook Comments ...