Как решения на Logitech подобряват продуктивността и сътрудничеството

В сферата на офис ефективността и съвместната комуникация, Logitech се откроява със своята MX серия и цялостни решения за видеоконференции. Тези продукти не само са пример за иновация, но и отговарят на развиващите се нужди на професионалистите в различни сектори.

Нека по-напред разгледаме Logitech MX Master:

Симфония от ергономичност и прецизност

MX серията мишки и клавиатури е доказателство за ангажимента на Logitech към прецизност и производителност. Някои от тези решения революционизират творческия процес за създателите на цифрово съдържание, като позволяват по-удобна обработка на всеки отделен пиксел при редакция на изображения и навигацията в програми за монтаж на видео. Други продукти са специално предназначени за специалисти като програмистите – например с едно скролване на мишката могат да се прескочат 1000 реда код и така се ускоряват работата и се запазва съсредоточаването на потребителя.

Тази серия мишки включва разширени функции, като превъртане MagSpeed, ергономичен дизайн и сензори за работа върху полупрозрачни материали и стъкло. Клавиатурите са с нископрофилни клавиши, за комфортна и продължителна употреба, и имат интелигентна подсветка. Съвместимостта на Logitech MX серията с основните операционни системи, вкл. MacOS, и възможността за свързване чрез Bluetooth или Logi Bolt USB приемник гарантира безпроблемно изживяване за всички потребители.

Как Logitech подобряват видеоконференциите в малки и големи офиси

Днес е трудно да си представим съвременния бизнес без видеоконферетно общуване. Налага ни се да взаимодействаме с колеги, клиенти, инвеститори, доставчици и други заинтересовани страни… Това важи както за малките фирми, така и за големите корпорации.

От една страна, видеоконференциите пестят време и пари на бизнеса. Все повече управители избират да използват всяка минута за работа, вместо да пътуват, освен ако не е крайно наложително. Заради здравните и военните кризи по света не винаги са възможни командировки, дори да ги желаем и да сме склонни да платим за тях.

Иновативни решения

Сред продуктите, които несъмнено заслужават внимание, са Logitech Rally Bar, Logitech Rally Bar Mini, Logitech Rally Plus и Logitech MeetUp. Тези устройства силно наподобяват саундбарове за телевизори и всъщност могат да се използват за това, понеже включват висококачествени говорители. Но в тях са вградени и видеокамери с кристално чиста разделителна способност и специални обективи, за да се случи магията с видеоконференциите по възможно най-добрия начин.

Например Rally Bar е най-подходящ за средно големи помещения. Както подсказва името, Rally Bar Mini пък е идеален за малки стаи. Негова алтернатива е MeetUp, също разработен за малки зали (до 6 човека).

Тези решения работят с водещите видеоконферентни платформи в наши дни: Zoom, Microsoft Teams и Google Meet. Монтажът им не изисква пробиването на нови дупки в стената, а може да се използва VESA конструкцията на дисплея. Така продуктите на Logitech наистина изглеждат стилни и в същото време дискретни, макар да вършат по-голямата част от работата, благодарение на отличните си характеристики.

Картина и звук на качествено ново ниво

Оптиката е с резолюция до 4К и 5-кратно оптично или до 15-кратно цифрово приближение. Камерите са оборудвани с технологиите RightSense и AI Viewfinder на Logitech, с които се откриват и разпознават човешки фигури в реално време, а това подобрява прецизността на автоматичното рамкиране. RightSight е друга технология, която гарантира, че участниците в срещата винаги ще бъдат на фокус дори да са в постоянно движение из помещението.

За успеха на видеоконференциите може да се окаже решаващо аудиото. Решенията на Logitech залагат на високоговорители със свръхниско изкривяване на звука. Те осигуряват кристално чисто възпроизвеждане на всяка дума от събеседниците, а изкуственият интелект в реално време следи кой точно в групата говори, акцентира върху неговия глас и потиска нежеланите околни шумове.

Интегрираната технология RightSound допълнително калибрира чистия звук според индивидуалните особености на човешките гласове. Адаптивният микрофон с форма на лъч улавя гласове от всяко място във вашето помещение, а патентованата антивибрационна система ограничава вибрациите на високоговорителите до минимум и елиминира звуците, преминаващи през стените.

Допълнителни функции, които ще ви очароват

Автоматичните подобрения на функционалността се допълват от алгоритмите на RightLight. Тяхната задача е да подобряват външния вид на участниците в конференцията, независимо от осветлението в залата. Технологията се справя отлично, независимо дали става дума за слънчева светлина или лампи.

Видеоконферентните устройства Rally Bar, Rally Bar Mini и MeetUp позволяват и ръчно управление с дистанционно. За да са напълно независими от компютър, може да се добави допълнителният 10.1“ екран Logitech Tap. Но също така е налично специално приложение за смартфони и таблети.

Тези решения на Logitech са част от богатата продуктово портфолио на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...