DELL Adamo – най-тънкият и красив лаптоп на пазара.

Американската компания Dell излиза с топ модел на модната сцена за мобилни компютри. С удоволствие ще разгледаме този лаптоп с изключително карсив дизайн и качествена изработка. Вече може да го закупите при нас на www.ardes.bg или да го потърсите при някой от партньорите ни в цяла България.

dell adamo

Dell Adamo – 4074лв с ДДС

Процесор: Двуядрен Intel Ulv SU9300 (1.20GHz, 3MB, 800MHz)
Памет: 2GB DDR3 800MHz
Твърд Диск: 128GB Mobility Solid State Drive
Видео карта: Intel Integrated GMA 4500MHD
Дисплей: Изключително тънък 13.4″ (16:9) (1366×768) 720p edge-to-edge WLED Display
Камера: Integrated 1.3mp Camera
Операционна система: Windows Vista SP1 Home Premium (64Bit)
Тегло: 1.8 кг.
Цветове: Perl(бял), Onyx(черен)

Общ преглед:

Заложената идея на конструкторите от тексаската компания е далеч от тази за мощен лаптоп. Adamo е създаден да бъде красив, лек и удобен. Затова и техническите му параметри не са нещо с което може да се похвали. Базиран е на високотехнологичният Intel Ultra Low Voltage SU9300, който е изключително икономичен от гледна точка на използване на батерията и в същото време е двуядрен с тактова честота на едното ядро 1,20GHz. Наличието на 3MB кеш памет го прави мощен процесор в класа на нисковолтажните управляващи чипове. 2та GB памет са на базата на новия стандарт DDR3, както и твърдият диск е Solid State Drive, което пък от своя страна е бъдещето на съхранящите устройства. Този тип дискове са без движещи се части и с ниска консумация на енергия. Дисплеят е 13,4″, а edge-to-edge означава че екранът заема почти цялата площ на капака. Имайки впредвид високия клас на лаптопа е ясно, че гледането на филми с HD качество не е проблем.

Корпусът и дизайна е нещото, на което трябва да обърнем внимание, защото там компютърът няма забележки. С дебелина от 1,64 см това е най-тънкият лаптоп на пазара. За сравнение Apple MacBook Air e 1,94см, a Lenovo ThinkPad T400 е 2cm.

Изработен е от алуминии и има красиви охладителни отвори в двата предни ъгъла. Навсякъде може да откриете качествени и стилни детайли, подсказващи за високият клас на компютъра.

Снимките са на модела Perl (бял). При нас може да го намерите и във вариант Onyx(Черен).

Източник на снимките: NotebookCheck

Мултимедиино представяне на Dell Adamo

Видео представяне на Dell Adamo

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...