LCD матрици за лаптопи в Ardes.bg

LCD матрицата на вашият лаптоп има проблем? Ardes.bg вече предлага подмяна на матрици на дисплеи за всякакви размери и марки. На сайта ни ще откриете още компоненти и аксесоари за Вашият мобилен компютър: чанти, твърди дискове, оперативна памет, батерии, захранвания, зарядни, usb комплекти, докинг-станции и други.

lcd laptop matrici

LCD матрици

LCD матриците, които предлагаме сe произвеждат от LG-Philips, които дават гаранция на компонента – 1 месец. Цената на най-масовия размер (15,4″) е 338лв. с ДДС, но не включва монтаж, за който ще трябва да доплатите още 40лв. Всички матрици са с огледално покритие за по-ярки и контрастни цветове.

матрици лаптоп дисплеи

Трябва да отбележим, че някои модели на HP и DELL се нуждаят от допълнителна преинсталация при монтиране на матрицата, за която за съжаление се доплащат още 40лв.

Батерии за лаптопи

В категорията ще откриете над 100 вида батерии за различни марки и модели лаптопи, включително и водещите на пазара Acer, Asus, Dell, HP, IBM, Lenovo, Sony и Toshiba.

Ако не знаете точния модел на Вашия лаптоп или батерия, винаги може да заповядате в някои от магазините в партньорската ни мрежа в цяла България и екип от специалисти ще намерят решение на вашият проблем.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...