Аксесоарите на HAMA, умножаващи връзките на бизнеса

Свързаността може да е решаваща за личния и професионалния ни успех в съвременния свят. Винаги е препоръчително да имаме както най-добрите връзки с партньори и клиенти, така и най-добрите връзки за стационарните и преносимите устройства, с които създаваме и поддържаме тези познанства. Германската компания HAMA, производител на разнообразни периферни устройства и аксесоари, определено има какво да предложи за по-комфортния живот и постиженията на бизнеса ви.

Ще разгледаме накратко няколко категории продукти: мултифункционални докинг станции, универсални зарядни устройства и четци за карти памет. Те се предлагат в магазините на Ardes.bg и сме убедени, че ще посрещнат очакванията дори на претенциозните съвременни потребители.

Универсалните зарядни устройства

Те са предназначени да опростят процеса на зареждане за различни електронни джаджи, от смартфони и таблети до лаптопи и преносими аксесоари. Да вземем за пример HAMA-200016: модел, който разполага с един стандартен зареждащ USB порт и един Тype-C. Практически това е всичко, което е необходимо да носите на командировки, през ваканцията или да държите някъде у дома си, за да зареждате почти всичката си техника.

Мощността на това универсално зарядно е до 65W, като автоматично се разпознава свързаното устройство и се активират защитите от високо напрежение, прегряване и късо съединение. За удобство е вграден LED индикатор, показващ дали зареждането продължава. 2-метровият кабел е предостатъчен за използвате HAMA-200016 при всевъзможни сценарии.

Вижте още универсални зарядни на тази компания:
Hama Universal 65W 200017
Hama Universal 65W 200018
• Захранващ адаптер Hama 200004
• Захранващ адаптер Hama 200008

9-в-1 докинг станция

Можете значително да разширите свързаността на своя таблет или Apple MacBook чрез компактната докинг станция HAMA-200103. Благодарение на добавените портове чрез станцията, разширявате и функционалността му. Достатъчно е таблетът или лаптопът да разполага с USB Type-C.

Какви допълнителни интерфейси за свързване получавате? HDMI порт за връзка към външни монитори и телевизори, RJ-45 (Ethernet) порт за кабелен интернет, допълнителен USB Type-C с възможност да зарежда техниката ви, 4 броя високоскоростни USB 3.2, четец за MicroSD карти и такъв за стандартни SD карти памет. Поддържаните скорости са до 1 Gbps за Ethernet порта и до 5 Gbps за USB портовете.

Солидната конструкция на HAMA-200103 позволява докинг станцията да бъде използвана като поставка за лаптопа или таблета. Вижте и по-компактния модел HAMA-200144.

Специален четец за карти памет

Ако нямате нужда от многофункционална докинг станция, но интензивно използвате външни или разширяващи памети, HAMA-200140 е решението за вас. Поддържаните карти са с капацитет до 2 TB. Скоростта за пренос на данни е до 5 Gbps.

Освен отделните слотове за MicroSD и SD, четецът служи и като хъб с тройка USB 3.2 портове. Комплектът включва и адаптер, благодарение на който четецът може да се ползва за свързва към всякакви устройства, независимо от вида на USB интерфейса.

Ardes.bg предлага богата гама от различни периферни устройства и аксесоари на HAMA и други водещи производители.

Loading Facebook Comments ...