HP TouchSmart iQ522 мултимедиен център вкъщи.

Не пропускайте най-новото в сферата на домашното забавление. Запознайте се с мултимедиен „монитор“, който побира в себе си ВСИЧКО. В HP iQ522 ще откриете още тъчскрийн, тв-тунер, безжична клавиатура и мишка и още …

Отличаващ се с революционната MultiTouch технология за разпознаване на жестове чрез допир, нащият лъскав HP TouchSmart IQ522es е готов да заеме централно място в мултимедийното обзавеждане на Вашия дом. Този безжичен компютър, съчетаващ всичко в себе си, е мощен и компактен, с просторен 22″ сензорен дисплей с висока резолюция, който побира целия хардуер на машината, без отделна кутия.

Предимството на TouchSmart:

Отличителната черта на тази серия е интуитивният сензорен дисплей, който осигурява бърз и лесен достъп до информация, средства за комуникация и забавление.

С него можете да:

+ Общувате по естествен начин с компютъра си, използвайки пръст или писалка. Докосването се отчита точно преди пръста Ви да докосне екрана.

+ Да използвате доковане вместо мишка, за да щракнете или плъзнете. Да преглеждате снимки и клипове или да прослушвате музика.

+ Да стартирате програми и да отваряте файлове и папки чрез просто потупване с пръстите.

+ Да използвате повече от 1 пръст едновременно: свиване, изтикване, завъртане и скролиране.

+ Да оразмерявате и премествате икони

+ и още

Авангарден дизайн

HP TouchSmart IQ522 може да се похвали с изчистен, безжичен дизайн, без никакви кабели освен захранващия. Корпусът е черен с гланцово покритие и „еспресо“ цвят на страничните панели. Наклона на екрана се регулира до 40 градуса. Изключително удобство представляват и безжичната мишка и клавиатура, както и дистанционното управление, за да можете лесно да сменяте канала на вградения ТВ-тунер. Комуникационните възможности се осигуряват от вградени антени за Wi-Fi безжичен интернет и Bluetooth. Нямате нужда дори от тонколонки, които да заемат още място на бюрото, защото HP TouchSmart IQ522 си има вградени, при това с доста добро качество на звука. За да усещате, че имате всичко и не се нуждаете от допълнителна периферия, мултимедийната станция Ви предлага и уеб-камера с микрофон. Ще откриете още: слот за мултимедийни карти, DVD записвачка и полезна лампа за осветление на клавиатурата, при работа на тъмно.

Забавление за цялото семейство

Съхранявайте филми, музика, видео, снимкови презентации.
Също можете да:

+ Гледате снимки, като ги редактирате бързо, чрез допир.

+ Добавяйте бързо мултимедия във

+ Вашата колекция чрез просто посочване и провлачване с пръст.

Операционна система:

Мултимедийната станция е с инсталиран Windows Vista Home Premium

Технически параметри:

Процесор: двуядрен Intel Core Duo T6400 2.0 GHz
Памет: 4GB DDR2
Твърд Диск: 500GB SATA 7200 rpm
Видео карта: nVidia GeForce 9300M GS – 256 MB собствена паемет
Дисплей: 22” LCD (TouchScreen) сензорен дисплей с висока HD резолюция (1680 x 1050)
Камера: Да
Оптично устройство: SuperMulti 8X SATA Slimslot DVD drive
Безжичен LAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
External I/O ports: 5 x USB (2 външни, 3 скрити), FireWire (IEEE 1394), изход за слушалки, вход за микрофон, SPDIF цифров изход за аудио, S-Video видео връзка с телевизор
Четец за карти: 5-in-1 Card Reader
Детайли: ТВ Тунер, Bluetooth, врадена лампа за осветление на клавиатурата, поддържа High Definition audio, 4W вградени тонколонки
Операционна система: Microsoft Windows Vista Home, Touch-enabled HP TouchSmart software
В комплекта:

+ 2.4 GHz безжична клавиатура
+ 2.4 GHz безжична, оптична мишка
+ Дистанционно управление

Гаранционен срок: 1 година

Можете да тествате наживо или да закупите революционния HP TouchSmart IQ522 в магазина ни в гр.Варна на страхотна цена: 1649лв.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време. Ако статията Ви е харесала може да гласувате за нея с бутона „свежо“.

Loading Facebook Comments ...