Dell Inspiron N5110 – нова серия лаптопи с Sandy Bridge процесори.

dell-inspiron-n5110

Inspiron N5110 – няма нищо по-добро от това да получиш лаптоп, който освен стилен да е и с добри параметри, а новата серия на DELL предлага точно това. Тази линия лаптопи е базирана на последната генерация процесори Intel – Sandy Bridge. Освен това новите лаптопи са с нов дизайн и още…

лаптоп-dell

Новите лаптопи Dell Inspiron N5110 разполагат с широка гама от различни по мощност конфигурации – от по 2GB оперативна памет до цели 8GB, твърд диск от 500GB до 640GB, както и процесори от последна генерация Sandy Bridge core i3, i5 и i7.  Някои от по-ниския клас се предлагат с интегрирана видео карта, което не трябва да ви притеснява ако не мислите да играете по-нови 3D игри, но въпреки това ще можете да се наслаждавате на филми с HD качество. За останалите модели е наличен nVidia GeForce GT 525M графичен ускорител с 1GB DDR3 памет, благодарение на който играенето на 3D игри, ще е безпроблемно.

inspiron-n5110

Можете да се възползвате и от богатия набор от комуникационни портове инсталирани на всички модели от серията Inspiron N5110 – HDMI порт за връзка с плазмен или LCD телевизор, еSATA, новият, по-бърз USB 3.0 при това два налични порта, както и стандартните LAN порт, VGA, USB 2.0 и SD слот за карта памет. Разбира се има и DVD записвачка, уеб камера, WiFi 802.11n.

Dell Inspiron N5110 e със страхотен дизайн, с хромираното покритие около клавиатурата което придава още по елегантен вид. Малък недостатък е лъскавия екран, който дава  нежелани отражения при използване навън в по-слънчев ден. Клавиатурата е с меки и раздалечени бутони, и писането на нея е лесно и приятно. Тъчпадът на Dell-а е огромен (102х56мм), гладък и удобен, два красиви бутона, а и поддържа мултитъч функция за работа с два пръста едновременно. Добре балансиран и тежи 2.6кг. което изобщо не е много имайки предвид това какво има под капака.

При направените тестове, батерията се представя доста добре за бюджетен лаптоп. При включен WiFi, максимално увеличена яркост на екрана и гледане на видео, батерията осигурява цели 3ч и 33 мин независима работа.

Това което предлага серията Inspiron N5110 e ниска цена, с много добри характеристики, бързина, както и добър живот на батерията.

Вижте всички модели Dell Inspiron N5110 – и не забравяйте: Ако го видите на по-добра цена – ние ще Ви я осигурим!.

Екипът на ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...