Dell Switch – сменяеми капаци за лаптопи Inspiron N5110 и N7110

dell-inspiron-switch

Dell Switch внася свежест в ежедневието! Всъщност това е разновидност на моделите лаптопи Dell Inspiron, която позволява сменяне на капака на лаптопа с друг. С други думи можете да избирате цвета на лаптопа си според вашето настроение или облекло.


Новите лаптопи имат сменяем панел, който е изработен от Design Studio на Dell, заедно с много художници и дизайнери. Всеки 14, 15.6 и 17.3-инчов лаптоп от серията Inspiron R може да бъде естетически обновен със SWITCH панели.

Ето и по-интересните дизайни, както и малко повече информация за автора на капака:

Deanne Cheuk е художник и дизайнер, работила е за компании като American Express, Nike, Swatch, Target и MTV. В колекцията с панели SWITCH попадат две от нейните произведения – „Lovers in Morning” и “Kaleidoscope”.

Роден във Флъшинг, Куийнс през 1972 година, Mike Ming е повлиян от градската среда, в която живее, както и от интересите си – комикси, видео игри, анимация, музика, скейтборди. Картините му “Sea Sky” и “Bunch of Surfers” присъстват и в колекцията от сменяеми панели на Dell.

Korakrit Arunanondchai е роден в Банкок, Тайланд и е учил изобразително изкуство в Америка. Занимава се главно с рисуване и дигитални произведения, притежава и ограничена линия за облекло “KORA-KRIT”. Неговият дизайн „X“ също е част от колекцията SWITCH.


Tweeqim e дизайнерско студио, създадено преди 3 години от двама съпрузи – miQ and Thuy3. Тяхното произведение „Norvus Ordo-Mamba“ може да бъде използвано в обновената серия лаптопи Inspiron R.

Dazzling Dream“ е дизайнът на Pan Bin – победител в конкурс за китайско изкуство.

Brittany Waldner е родена в Балтимор, Мериленд. Сега работи като графичен дизайнер в Big-Giant в Портланд, Орегон и е автор на „Big Giant Plaid„, част от колекцията SWITCH на Dell.

Роден в Тексас през 1967, сега Derek Welch живее в Портланд, Орегон. Изпълнените с цветове негови произведения „Horizontal del Infinito“ в лилаво, розово и зелено могат да бъдат сложени на всеки лаптоп от серията Inspiron R Switch.


Индийската колекция на Design Studio включва панелите „Shaadi„, „Amira„, „Mehndi“ и „Sangeet„, вдъхновени от традициите на сватбения ден в Индия.

Threadless е компания, занимаваща се с печатане на дизайни, създадени и избрани от вас. Двете произведения, които присъстват в колекцията на Dell за лаптопите Insiron R, са „Daisy“ от Bryan Ische и „Electric Sky“ на AJ Dimarucot.

 

Можете да поръчате дизайнерски капак за Dell Inspiron Switch от тук.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...