iPhone 5 – как ще изглежда? Догадки и предположения.

iphone-5

Все още не знаем нищо със сигурност за бъдещия iPhone 5. Въпреки това има много и различни слухове за неговите характеристики и външен вид.

Всяка година в началото на септември Apple провежда медийно събитие, като на тазгодишното има вероятност да бъде показан и новия iPhone 5. Според много от слуховете, смартфонът iPhone 5 ще бъде представен в два варианта, които ще се различават по някои от характеристиките си и цената.

Това, което повечето хора смятат за естествено, е че новият смартфон на Apple ще има по-голям дисплей с висока резолюция, по-добра камера и по-тънък корпус. Ето как би изглеждал вариантът на iPhone 5 с по-широк екран и алуминиев панел.

Италианският сайт Macworld.it ни представя iPhone 5 без началния бутон, поради което остава много повече място за голям дисплей, а контролните бутони се показват в долната му част. Повтарям – това са само догатки засега.

От This is my Next показват смартфона с по-голям дисплей, по-голям тъч бутон и изтъняващ в долната си част корпус.

От сайта Macrumors.com ни представят бял iPhone 5, взаимстващ дизайна си от Macbook Air. Резултатът е смартфон с по-голям екран и разширен Home бутон, позволяващ използване на жестове.

Е, след няколко седмици ще разберем дали iPhone 5 ще е нещо подобно на показаните модификации, или Apple ще ни изненадат и ще видим нещо съвсем различно.

Ето и малко видео :)

Екипът на Ardes.bg ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...