Новият iPhone 4S е вече факт

iphone-4s

Малко повече от година след появата на IPhone 4, на пазара изгря новото поколение смартфони на Apple, а именно iPhone 4S. На 4 октомври на специална пресконференция в Купертино, Калифорния бе представено пред широката общественост най-новото творение на компютърния гигант.

На външен вид iPhone 4S не се отличава особено много от своя предшественик, но отвътре ще ни изненада и впечатли с усъвършенстваната си технология и редица нововъведения. Представянето на този модел бе сред най-очакваните събития през тази година и ето че вече е факт, а iPhone 4S е готов да се разкрие в пълния си блясък.

Ако верните почитатели на смартфоните са очаквали с голямо нетърпение появата на iPhone 5 със сигурност са останали малко изненадани, но в никакъв случай разочаровани. iPhone 4S е уникален продукт, който е плод на упоритата работа на целия екип на Apple и за пореден път успяха да ни оставят без думи и да ни зашеметят с творенията си.

Устройството има идентичен дизайн с iPhone 4 – голям дисплей, ултра тънък и лек, и невероятно красив на външен вид. Разликата между двата модела е в техните технически характеристики и възможности. iPhone 4S се задвижва от мощен двуядрен процесор А5, който предоставя удивителна бързина и производителност. Процесорът е снабден с двуядрена графика, която е 7 пъти по-бърза от тази на iPhone 4 и разполага с набор от редица функции, които липсват дори при домашните конзоли за видео игри. Така смартфонът ще може без проблеми да зарежда тежки игри. Това е едно  от основните качества, на които са заложили производителите в този модел.

В същото време животът на батерията продължава да поддържа забележителните 40 часа слушане на музика и 8 часа провеждане на разговори в 3G мрежата.

Моделът идва и с 8–мегапикселова камера (с резолюция 3264х2448) за перфектни снимки и видео с високо HD качество. Дори и на тъмно снимките стават повече от чудесни.

Другото подобрение в това устройство е антената, която създаваше проблеми на притежателите  на предните модели. Новаторското в случая е, че са добавили още една антена за по-добър сигнал, където и да се намирате.

Забележително допълнение към характеристиките на този смартфон е асистента Siri. Той представлява всъщност приложение, което е способно да изпълнява различни задачи и команди зададени от притежателя на смартфона, като например да провери какво е времето в момента или да запише среща в календара. Също и да отговаря на различни въпроси, дори с повишена трудност, тъй като ще има свободен достъп до Wikipedia и Wolfram Alpha.

iPhone 4S ще се появи в Европа след 28 октомври, като се очаква малко по-късно да навлезе и на българският пазар.

Смартфонът ще се продава на цена от 199 долара с 16GB памет, за 299 долара с 32GB, а моделът снабден с 64GB ще се продава за 399 долара.

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

 

Loading Facebook Comments ...