Asus Transformer Prime – модерен и мощен таблет

asus-transformer-prime
Новият Transformer Prime на Asus е иновативен и стилен таблет, с отлични технически характеристики и параметри. Този уникален продукт бе представен на широката публика съвсем наскоро и веднага спечели симпатиите на огромна част от потребителите.

10–инчовото устройство е изработено така, че да бъде съвместимо с клавиатура с докинг станция, която му придава облика на красив и модерен лаптоп, подобно на оригиналните модели от серията Transformer. Като първи таблет, базиран на четириядрения Tegra 3 процесор, машината гарантира отлична производителност при извършването на вашите ежедневни дейности.

Една от най-впечатляващите черти на този нов таблет е неговата продължителност на батерията, която издържа  до 12 часа без зареждане, но животът й може да бъде увеличен  до 18 часа, когато е свързана към док станция. По думите на Asus, този живот на батерията е достатъчен за трансокеански полет. Дори, ако решите да гледате филм с висока разделителна способност, батерията продължава да има същата впечатляваща издръжливост.

Устройството се задвижва от операционната система Android Honeycomb.  На външен вид таблетът изглежда изключително стилен и елегантен и е доста лек и тънък. Дисплеят е изработен от здраво горила стъкло. Екранът е проектиран с широки ъгли на видимост и на открито слънчевите отблясъци не са толкова силни. Също така моделът е снабден с 8–мегапикселова камера с авто фокус и LED светкавица. Част от екстрите на  Asus Transformer Prime са и 1GB оперативна памет и слот за microSD карта, която позволява да се увеличи паметта на таблета.

Очаква се моделът да излезе на световния пазар през декември. Версията с 32GB ще се продава за 499 долара, а тази с 64GB ще струва 599 долара. Ако искате да се снабдите и с док станция, ще трябва да заплатите още 149 долара.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...