Най-добрите бизнес лаптопи за 2011 година

the-best-business-laptops-2011

Намирането на страхотен лаптоп за вашите бизнес нужди е важно решение и понякога може да отнеме доста време. В крайна сметка, всеки търси нещо, което е здраво, мощно, лесно преносимо и с издръжлива батерия.

С множеството възможности, които съществуват днес, откриването на перфектният лаптоп може да се окаже още по-трудна задача. За да ви улесним във вашият избор, тук сме подбрали петте най-добри и най-функционални бизнес лаптопи, които се продават в момента на пазара.


За бизнес потребителите, които се нуждаят от мощност, портативност и голяма издръжливост на батерията, но в същото време разполагат с ограничен бюджет, Dell Vostro 3350 е отлично решение. 13-инчовият стилен лаптоп е снабден с второ поколение Intel Core i5 процесор и е с впечатляващата 9–часова продължителност на живота на батерията. Освен това в комплект с него получавате и два USB 3.0 порта, HDMI порт и combo USB 2.0/eSATA порт.

За тези професионалисти, които държат повече на зашеметяващата производителност, отколкото на компактността, HP Elitebook 8560p е всичко онова, което някога са търсили. Този ноутбук е мощна система, която може с лекота да се справи и с най-трудните задачи. Благодарение на модерния си облик и качествено алуминиево шаси, 15.6–инчовата машина ще ви грабне още в първия момент, в който я видите. Моделът разполага с USB 3.0 портове и комбо USB 2.0/eSATA порт.

Големите фирми и компании изискват бизнес лаптопи, които да могат да се справят с различни предизвикателства. В такъв случай Dell Latitude E6420 ще ви се стори най-удачният избор. Този 14–инчов ноутбук се задвижва от Intel Core i5-2540M процесор и  високоскоростна интегрирана графика. Притежава 9–клетъчна батерия, която значително увеличава живота на устройството.

Apple разработват и произвеждат може би най-добрите и уникални лаптопи, насочени към бизнес потребителите. Тяхната цена е изключително висока, но напълно оправдава качеството и мощността, които получавате. 15–инчовият лаптоп MacBook Pro е най-бързата и технологично напреднала машина, проектирана  с ултра производителния Intel Core i7-2720QM, първият четириядрен процесор в Mac ноутбуците, както и със стъклен тъчпад.

Лесно преносимият лаптоп, който също трябва да присъства в нашия списък е Lenovo ThinkPad X220. Със своята подобрена клавиатура, изработена с големи бутони, това е един от най-добрите модели лаптопи, които в момента се продават на световния пазар. Има забележителна продължителност на живота на батерията, която ще издържи на работа почти цял ден. Задвижва се от Intel Core i5 i5-2520M процесор и е базиран на Intel Sandy Bridge platform (познати като второ поколение процесори).

Тук изброихме 5 наистина фантастични лаптопа, които определено ще отговарят на нуждите на вашия бизнес.

Други, също доста добри модели бизнес ноутбуци са Sony VAIO Z-Series VPCZ137GX, Asus U31Jg, Lenovo IdeaPad U260 и HP EliteBook 8460p.

Кой от многобройните модели на пазара ще изберете, зависи изцяло от вас. В тази статия, ние от Ардес, се опитахме да ви помогнем в изборa и да ви представим най-добрите продукти за тази година, ориентирани към бизнес потребителите .

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...