Untitled

Acer Aspire 5736 е една наистина добра сделка, като се има напредвид висока производителност съчетана със сравнително ниска цена. Захранван e от мощния Intel® Pentium® Processor T4500 и едва ли ще се затрудни при изпълнението на по-сложни процеси. Класически дизаин, стилен и компактен, лек и удобен за ползване в домашни условия, докато пътувате или правите презентация пред колегите си. Тежи само 2,6кг. и е с размери 34 x 381 x 253 mm. Стандартна клавиатура с цифров блок от десния край (нъмпад) и удобно разположен тъчпад с един бутон.

В серията Aspire 5736 ще откриете голям брой от различни по производителност конфигурации с еднакъв дизаин. Процесорът при всички модели работи на честота 2,3GHz и няма да има никакви проблеми при работа с операционната система Windows 7 home premium 64-bit, както и по-сложни 3D приложения като Photoshop, 3D Max, 3D игри и пр.

Лаптоп Acer Aspire 5736Z-452G32Mnkk е една от слабите конфигурации. Разполага с 2 GB DDR3 оперативна памет, 320 GB твърд диск, видео карта Intel GMA 4500M. Специално този модел като цяло не е предназначен за най-новите 3D игри, но като изключим това е идеалния избор ако държите на качество и ще го ползвате за работа, сърфиране в интернет, музика, филми и т.н.

ACER AS5736Z-454G64MNKK пък е една доста силна конфигурация, която е подходяща и за най-новите 3D игри. 4GB DDR3 оперативна памет , oгромен хард диск цели 640GB напълно достатъчни за съхранението на една голяма мултимедийна колекция, документи и др.

Всички модели от серията са снабдени с 15 инчова HD Screen LCD Widescreen матрица с максимална резолюция 1366х768 пиксела, на която ще се насладите на любимите си филми с перфектно качество.

Естествено разполагат с HDMI интерфейс за връзка с плазма или LCD телевизор, 1,3Mp уеб камера, кард рийдър, 3 USB порта и Dual Layer DVD Rewriter. Единствените недостатъци които ми направиха впечатление са липсата на Bluetooth въпреки че тази технология вече остаряваи това че узвочаването е моно.

Батерията е 6 клетъчна литиевойонна, издържаща до 3,5ч. при нормална работа.

Ние предлагаме няколко модела от тази серия които можете да видите от тук.

Надяваме се че сме ви помогнали и благодарим от името на ardes.bg за отделеното време

Loading Facebook Comments ...