Някои от най-забележителните таблети, които ще привлекат вниманието ви тази година

tableti-2012
На тазгодишното Consumer Electronics Show бяха показани страхотни модели лаптопи, смартфони, таблети и други видове устройства, които надминават и най-смелите ни очаквания. Таблетите са едни от най-модерните и известни джаджи в момента, които се продават по целия свят. През последната година те претърпяха невероятни промени, за да станат по-добри, по-невероятни и по-функционални. Сега ще ви запознаем с няколко модела таблети, които ще ви съблазнят тази година.


Samsung Galaxy Tab 7.7 LTE

Galaxy Tab 10.1 и  8.9 са едни от най-добрите таблети за 2011, а  новият Galaxy Tab 7.7 LTE със сигурност ще се присъедини към тях. Този модел притежава нещо уникално, а именно Super AMOLED дисплей. Не след дълго сами ще се убедите, че Tab 7.7 има най-яркия и ясен екран, който някога сте виждали в таблет.

BlackBerry PlayBook

BlackBerry PlayBook е съвместим с над 50 хил. различни приложения, има email, календар и приложения за контакти. Най-накрая RIM поправиха допуснатите грешки в  предишния PlayBook и представиха един страхотен и конкурентен таблет.

Toshiba Excite X10

Toshiba Excite X10 е най-тънкият 10.1–инчов таблет, който бе представен на изложението в Лас Вегас тази година. Той е толкова лек и тънък, че дори е трудно за вярване. Благодарение на изработката от магнезий, моделът е много по-здрав и издръжлив от други конкурентни модели.

Acer Iconia Tab  A510

Този модел работи с мощния Tegra 3 четириядрен процесор и се задвижва с операционната система Android Ice Cream Sandwich. Дисплеят има същия размер като Tab A700 – 10.1 инча, но е с резолюция 1280х800 пиксела, докато на А700 е 1920 x 1200 пиксела.

Таблетът е снабден с 5–мегапикселова задна камера и 2–мегапикселова предна камера. Има стандартният пакет от свързаност – Wi-Fi, 3G и разширение за microSD карта.

Razer Fiona  

Това е изцяло геймърски таблет, който ще се превърне в незаменима джаджа за всеки страстен почитател на видео игрите, докато пътува или има свободно време за запълване. Устройството работи с Windows 7 и Intel процесор, но финалната версия най-вероятно ще бъде съвместима с Windows 8 и ще струва малко под 1000 долара. Компанията Razer няма за цел да измести геймърските лаптопи ( което ще бъде доста трудна задача), а просто да предостави един алтернативен вариант на запалените геймъри да играят любимите си игри, докато са в движение.

Lenovo IdeaPad Yoga

Lenovo IdeaPad Yoga е една от модерните машини, които получиха най-голямо внимание на CES 2012 година. Освен, че е ултра лек и тънък, има и красив и стилен дизайн, съчетан с мощ и производителност. Той работи с Windows 8 и ще дебютира по-късно тази година, на цена от 1200 долара.

Най-страхотната функция на това устройство е, че е изключително гъвкав ( не случайно се нарича Yoga ) и може да се използва като лаптоп, и като таблет.

Lenovo IdeaTab S2 (известен още като IdeaTab Transformer)

Това е забележителен таблет с докинг станция, който може да се превръща и в компактен лаптоп. Машината е базирана на Qualcomm Snapdragon двуядрен процесор и има 1GB  RAM памет. Таблетът работи с Android 4.0 Ice Cream Sandwich с Mondrian интерфейс. Разполага с 10.1-инчов IPS дисплей с LED подсветка и резолюция 1280×800 пиксела. Моделът ще се продава с 5–мегапикселова задна камера, а предната ще бъде с 1.3 мегапиксела. Заедно с докинг станцията, таблетът ще издържа до 20 часа без зареждане.

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...