Смартфоните с най-издръжливи батерии

 smartphoni-bateriiНякога случвало ли ви си е телефонът ви да вибрира и да го извадите от джоба си, очаквайки да видите, че сте получили съобщение, а вместо това виждате предупреждението, че батерията ви е изтощена, след като сте го заредили едва преди няколко часа?

Хм, може би е време да си купите нов телефон с по-добър живот на батерията?! Едва ли ще сте ентусиазирани при мисълта да носите навсякъде със себе си зарядното устройство.

Разбира се, смартфоните с големите си дисплей, бързи процесори и допълнителни функции, буквално изсмукват живота на батерията и не очаквате да изкарвате цяла седмица без да зареждате джаджата, но все пак няма извинение да не може да издържи дори и ден.

За повечето смартфони работещи с 3G, средното време за разговори надвишава пет часа, което не е лошо. Телефоните с 4G LTE, издържат малко под 4 часа на постоянно слушане на музика.

В тази статия ще ви изброим моделите телефони, които издържат най-малко седем часа време на разговори, което трябва да е достатъчно, за  да изкарате от сутринта до вечерта без да го зареждате.

Motorola Droid RAZR Maxx 

Този модел предлага отлична производителност, светкавичен Verizon LTE и удивителен живот на батерията. Батерията му издържа до 16 часа и 45 минути време на разговори.

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II, съчетава в себе си мощен двуядрен процесор с удивителен дисплей и изненадващо добра издръжливост на батерията, за да се превърне в топ смартфон на AT&T. Батерията издържа до 11 часа без зареждане.

Motorola Atrix 2

Тази модерна джаджа, също впечатлява с дългия си живот. Можете да сте спокойни, че ще издържи поне 10 часа при непрекъснато време на разговори и няма да ви предаде по средата на важно телефонно обаждане.

Motorola Droid Bionic

Motorola Droid Bionic ви дава пълно уеб браузване без изчакване, благодарение на мощния си процесор и бърз LTE модем. Издържа до 10 часа без зареждане.

Motorola Droid 3

Явно, че смартфоните с марка Motorola са с едни от най-качествените и издръжливи батерии, тъй като тук също се нарежда Motorola Droid 3 с 9 часа и 53 минути време на непрекъснато говорене. Днес той е един от най-търсените бизнес смартфони на пазара.

Motorola Admiral

Motorola Admiral е още един достоен представител на смартфоните с най-издръжливи батерии. Времето на разговори достига до 9 часа и 53 минути.

Samsung Exhibit II 4G

Тук малко ще разнообразим с този модел на Samsung – Exhibit II 4G. Устройството ви дава 9 часа и 40 минути време на разговори.

T-Mobile myTouch 4G

Устройството съчетава в себе си елегантен дизайн, страхотен софтуер, за да предложи фантастично Android преживяване. Издръжливостта на батерията достига до 8 часа и 5 минути.

Motorola Electrify

Джаджата е снабдена с бърз двуядрен процесор, елегантен 4.3–инчов дисплей и батерия, която достига до 7 часа и 51 минути на непрекъснато време за разговори. С този телефон  компанията Motorola за пореден път ни показа, че произвежда едни от най-качествените и издръжливи смартфони  на пазара.

Надяваме се, че сме Ви били полезни и намирате тази статия за интересна!

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...