5 услуги за организиране на задачи за вашето Apple устройство

5 услуги за организиране на задачи за вашето Apple устройствоЕжедневното организиране на задачи понякога може да се окаже проблем, особено когато в  работата си се занимавате с няколко различни проекти по едно и също време. Задачите понякога могат да заместят вашите социални дейности, ако не знаете как да организирате времето си правилно. Някой път е доста трудно да се справяте  с толкова неща на главата, а със сигурност това ще ви накара да се чувствате напрегнати и изтощени.

Един от начините, който ще ви помогне да сте максимално съсредоточени е да използвате инструменти за организиране на задачите. Има множество страхотни програмки за iPhone, където да нахвърляте срещи, срокове, бележки и всичко ще ви бъде на едно място, като няма да се притеснявате, че ще  забравите нещо важно.

Нека видим кои са нашите предложения за вас.

TaskThis

TaskThis е чудесен таск мениджър за iPhone и  iPod Touch. Той управлява вашите задачи по лесен и удобен начин. Можете да създавате неограничен брой проекти, категории, събития, списъци за пазаруване и да добавяте етиките, които ще ви помогнат да търсите за конкретни задачи, събития, срещи. Определено, програмката има големи предимства и се замислете дали да не я инсталирате на вашето устройство.

 

Wunderlist

Пробвате ли веднъж Wunderlist, ще се влюбите в него. Wunderlist е страхотно и практично приложение, което ще ви бъде изключително полезно. Има страхотен интерфейс, красив дизайн, позволява да споделяте списъците си с други потребители в рамките на това приложение. Примерно, вие и вашите колеги можете да имате общ списък със задачи. Ако въведете събитие, среща или направите промяна, автоматично тази новост ще се появи и на техните Apple устройства.

Errands

Това е още една страхотна таск мениджър услуга. Организирането на вашия ден/седмица/месец никога не е било толкова лесно и приятно. Има някои страхотни функции, които определено ще ви харесат. Примерно създавате различни папки, графици, бележки, контролни листове, както и множество режими за разглеждане.

 

 Easy Note

Easy Note е ефективен и удобен начин да бъдете винаги организирани. Приложението предоставя голяма функционалност с атрактивен и примамлив дизайн. Най-хубавата новина е, че е напълно безплатно. Ключовите моменти тук са, че организира бележките в папки, слага отметки на завършени задачи, могат да се добавят снимки към  бележки и т.н.

 

SiezetheDay

SiezetheDay е елегантен органайзер, който винаги ще ви помага да стоите на повърхността, независимо колко сте заети и се намирате под голямо напрежение.

Можете да изберете да бъдете уведомявани за всяка наблжаваща задача, без да се налага постоянно да проверявате. Лесно добавяте, преглеждате и организирате вашите to–do списъци. Добавяте тагове и бележки. Приложението предлага перфектен баланс от опции, за да ви помага да приключите с работата си винаги на време.

Loading Facebook Comments ...