Страхотни сайтове за теглене на приложения и игри за Android

Сайтове за теглене на приложения и игри за АндроидВ онлайн пространството, буквално, има тонове приложения за Android, които могат да бъдат свалени от различни интернет източници. Но в тази статия, решихме да отделим внимание на някои от най-добрите сайтове за намиране на страхотни приложения, игри и програми за вашия Android. Тези сайтове ще ви бъдат от голяма полза и най-вече, чрез тях ще можете да персонализирате телефона си така, както винаги сте искали.

Google Android Market

Това е първото място, където трябва да започнете да търсите. Там ще намерите списък с най-търсените и сваляни приложения, разделени според категории. Интерфейсът е приятен и удобен за ползване. Търсенето става лесно и бързо. В сайта ще намерите списък с водещите приложения – безплатни, платени, най-новите.

 

GetJar

Този сайт разполага с най-богата колекция от безплатни приложения в цялото онлайн пространство. От сайта са направени провече от 2 млрд. сваляния, а на разположение на потребителите са над 150 хил. приложения за различните операционни системи.

 

Aproov

С Aproov можете да търсите приложения според категории. Също така, сайтът  има свой собствен алгоритъм, наречен App Rank, за да филтрира най-добрите приложения, базирайки се на различни критерии.

 

AppBrain

Целта на AppBrain е да намери най-подходящите приложения за устройството ви, като ви позволява да  разглеждате програми, базирани на класации, ревюта и категории. Освен това, можете да видите статистики като разходи, дали е платено или безплатно, заеманата памет за съхранение и т.н.

 

AppGuide

AppGuide е част от групата сайтове на PCWorld.com. И тук търсите според категории, с предимството, че получавате ревю от редакторите, които дават своето ескпертно мнение. Виждате и отзивите на потребителите.

 

Android Tapp

Android Tapp предлага ревюта, препоръки за приложения и интервюта с разработчици. Разбира се, приложенията са групирани по категории и е лесно да ги намерите.

 

PocketGear

PocketGear е считан за най-големият сайт в света за сваляне на Android  приложения. PocketGear от доста дълго време е на пазара и сме склонни да вярваме, че има огромна база от програми и игри.

 

Android Zoom

Android Zoom е един от най-добрите сайтове, който ще ви предложи богата колекция от най-различни приложения за теглене. Можете да ги сортирате според предпочитанията си – най-нови, най-популярни, с най-висок рейтинг. Освен това да ги разделите на платени и безплатни, заедно с избиране на желаните категории. Кликайки на дадено приложение ще видите негов скрийншот, описание на продукта, подобни приложения и бутон Download.

 

101 Best Android Apps

101 Best Android Apps е друго страхотно място, където да намерите готини приложения за смартфона си. Те са групирани според категории, теми и можете да видите най-високо оценените приложения на деня, седмица, месец или за цялото време.

 

Надяваме се да сме били полезни с нашите предложения и да намерите нови и страхотни сайтове за теглене на програми и игри за вашето Android устройство. Ако знаете други подобни сайтове, ще се радваме да ги споделите с нас и читателите ни!

Loading Facebook Comments ...