Приложения за iPad, които всеки трябва да има

Приложения за iPad, които всеки трябва да имаТази статия е насочена специално към всички притежатели на iPad. Тук ще ви изброим страхотни и полезни приложения, които могат да ви помогнат да бъдете по-организирани, информирани и да се забавлявате през свободното си време.

Нека започнем…

TweetDeck  (безплатно)

 

Twitter е една от водещите социални мрежи, а приложението Tweetdeck ще направи използването на сайта много по-лесно. Tweetdeck ще ви бъде особено полезен, ако имате няколко различни акаунта в Twitter, защото от едно табло ще можете да ги управлявате всичките.

 

Angry Birds  (безплатно)

Напоследък доста се шуми около тази игра. И този факт не е случаен. Веднъж започнете ли да играете, толкова ще се зарибите, че няма да можете да спрете. Концепцията и е съвсем обикновена, но е изключително забавна и релаксираща.

 

PhotoShop Express  (безплатно)

iPad е страхотно устройство за разглеждане на снимки и дори прави уникална дигитална фото рамка. Но какво, ако искате да направите промени по тези снимки? Трябва ви подходяща програма! Тук, на помощ ви идва безплатният софтуер PhotoShop Express, с който да изрязвате, оразмерявате, редактирате и  завъртате изображенията. Има също и различни филтри и ефекти. За да направите по-големи промени по снимките на компютър или лаптоп със сигурност ще ви е по-удобно, но за основни поправки това приложение е фантастично.

 

NetFlix ($7.99 на месец)

С NetFlix можете да гледате трейлъри на филми, тв програми, кратки видеа, а ако се абонирате за 7.99 долара на месец ще имате достъп до хиляди видеоклипове в онлайн каталога.

Приложението има отличен интефейс, добро качество на звука и картината, и добре оптимизиран стрийминг на видео. Като недостатък бихме споменали,  че може да се търси само по заглавие, а не по  име на актьор или режисьор.

 

Kindle  (безплатно)

Със своя цветен и чувствителен на допир екран, някои хора предпочитат четенето на iPad много повече, отколкото на самия Kindle. Ако имате Kindle акаунт и искате да свалите всичките си архивирани книги на вашия iPad, е необходимо първо да инсталирате Kindle приложението на  Apple устройство си.  След това можете да се насладите на цветна визуализация на любимите си електронни книги.

 

AP Mobile (безплатно)

 

Има много добри приложения за новини за вашето приложение и AP Mobile е едно от тях. Не само, че показва текстови новини, но също така снимки и видео. Освен това, винаги ще получавате най-актуалните новини за нещата, които се случват близо до вас.

 

Instapaper Pro ($4.99)

 

Това приложение лесно ще се превърне в любимата ви програма. С него запазвате интересни уеб страници, които да прочетете и прегледате по-късно, ако в момента нямате време за това. Звучи просто, но сами ще се убедите колко полезен ще ви бъде Instapaper Pro.

 

iWork ($30)

С iWork лесно съставяте документи, таблици и  презентации на вашият Apple и е съвместим с Microsoft Office. Работи по чудесен начин на всички устройства на компанията – iPhone, iPad, iPod touch.

 

iDisplay ($4.99)

Изтеглете си това приложение и можете да превърнете устройството си в страничен монитор за всеки Mac или дори Windows 7 компютър. Връзката между устройствата се осъществява посредством WiFi, така че зареждането на HD е възможно да забавя от време на време, но все пак е полезна функция.

 

Wikipanion

Wikipedia работи добре на Safari,  но специализираното приложение прави навигираните из сайта на онлайн енциклопедията  по-лесно и бързо. Ако искате да проверите нещо на момента, Wikipedia знае отговора за вас, а Wikipanion ще ви го даде само след минутка.

 

Yell

Ако сте на непознато място или пътувате към нова дестинация, Yell ще ви е необходим, за да разберете какви удобства са  налични в близост до вас. Интерфейсът е отзивчив и ефективен  и лесно можете да добавяте всякакви точки на интереси, до които да имате достъп по-късно.

 

Planetary (безплатно)

 

Страхотен музикален плеър, който да свалите напълно безплатно. Там ще откриете огромна колекция на песни от различни музикални жанрове, изпълнители и езици. Това е един нов и уникален начин да изследвате нови възможности и да разширите музикалните си хоризонти. Всичко изглежда чудесно, реагира на допир и е изпълнен с интелигентни детайли.

 

Dolphin Browser HD (безплатно)

Един алтернативен уеб браузър, който е страхотен за iPad. Има всички необходими  функции  – браузване на цял екран, раздели, жестове и дизайн, който изглежда уникален, както и странична лента за отметки. Той е бърз и можете да използвате гласови команди, за да търсите и навигирате из различни уеб сайтове.

Loading Facebook Comments ...