Странни приложения за iPhone

Странни приложения за iPhoneАко сте един от милионите собственици на iPhone по целият свят със сигурност добре сте разучили App Store. В онлайн магазина освен, че можете да намерите страхотни приложения за работа, забавление и игри, някои от тях са откровено казано – странни.

Нека видим някои от най-нестандартните приложения, които можете да изтеглите на телефона си.

iBeer

Приложението iBeer е мечта за всеки един ученик в средното училище. Това приложение превръща вашият телефон във виртуална халба с бира. Наклонете устройството към устата си и вижте какво ще стане – бирата изчезва, все едно, че наистина отпивате. Освен бира, можете да изберете питието да бъде вино или шампанско.

My Girl’s Day

Тази програмка, разработена специално за мъже, следи за менструалния цикъл на жените, така че мъжът да знае кога да очаква промени в настроението на своята половинка. Приложението, дори показва, кога жената има по-голям шанс да забременее.

Hold On

Hold On е програма, която не се нуждае от никакво обяснение. Hold On има една единствена цел – да видите колко дълго можете да издържите да натискате с пръста си големия  бутон. След това ще се покаже какъв е най-добрият резултат до момента.

Annoyance

Искате да дразните вашите приятели или колеги? С Annoyance за iPhone много лесно имате възможност да го направите. С приложението можете да избирате между много досадни звуци, които да пускате и никой да не иска да бъде близо до вас. Някои от звуците са бебешки плач, сирени, резачка и др.

Dog Whistler

Ако вашето куче постоянно бяга и не иска да ви слуша, това приложение ще разреши всичките ви проблеми. То излъчва специален звук, за да накара домашния любимец  да се усмири. Някои от честотите са толкова високи, че няма да можете да ги чувате, но кучето със сигурност ще ги чува.

That’s What She Said

Програмата разполага с голям червен бутон, чрез който ще чувате по десетки различни начини фразата „That’s What She Said“. Интересен начин да се развличате в свободното време.

iVoodoo

Търсите преносима вуду кукла, за да причинявате болка на своите врагове и да изливате гнева си върху нея? Значи имате нужда от iVoodoo. С приложението използвате снимки от галерията в телефона ви, за да ги поставите като лице на виртуалната кукла. Ядосан сте на шефа си, защото ви е накарал да работите в събота? Това приложение ще ви помогне да излеете целия яд, който сте натрупали.

„Honey It’s Me!“

От векове насам хората търсят любовта на най-неподходящите места. Сега не се налага да поглеждате по-далеч от App Store. Находчиви южнокорейски програмисти пуснаха приложение, което изпраща nа самотните собственици на iPhone редовно съобщения от виртуалната приятелка Мина. „Honey It’s Me!“ се продава за 1.99 долара.

iFlipFlow Lite

Помните ли онези интересни химикалки, в които имаше снимка на хубава жена, която магически остава гола, когато наклоните писалката на една страна. Е, замисълът на това приложение е абсолютно същият, само че е в по-съвременен и модерен вариант.

Loading Facebook Comments ...