Научете повече за приложението IM+ Pro за Android

IM+ Pro за AndroidЕдин от основните проблеми, който засяга  онлайн общуването чрез смартфоните е как  да се справим с всичките различни акаунти и приложения, които имаме в социалните мрежи и услугите за инстантни съобщения (като Google Talk, Skype, Yahoo, ICQ). IM+ Pro от Shape.ag е мултифункционална платформа за незабавни съобщения, която ще обедини всичките ви профили в една лесна и удобна за използване програмка.

Повечето от нас имат множество контакти и абонати, разпръснати из няколко различни профили. Тъй като не е практично да имаме няколко  приложения, отворени в един и същи момент, IM+ Pro ви позволява да обедините различните услуги и да сте достъпни едновременно за всичките си приятели и абонати.

Програмката е налична за всички популярни операционни системи, но в този материал ще се съсредоточим върху версията за Android. IM+е безплатна, а IM+ Pro струва $4.99 (USD).

След като инсталирате приложението и конфигурирате акаунтите си, контактите ви ще бъдат приведени в практичен за разглеждане списък. Всичките ви приятели от  Facebook, My Space, Google и Skype ще бъдат групирани заедно и подредени по азбучен ред,  с икона от дясно, която ще показва към кое приложение принадлежат.

IM+ включва опция, наречена Beep, която изисква да въведете активен телефонен номер. Само едно устройство може да бъде регистрирано и активирано за Beep. Ако искате да изполвате функцията на телефон и таблет, трябва да изберете едно от двете.

Съгласно правата за ползване на приложението „Beep “е услуга за инстантни съобщения, която използва съществуваща  Интернет връзка, за да изпраща/получава съобщения до/от контактите в адресната книга и може да се използва като заместител на SMS. SMS -и  чрез Beep можете да пращате до абонатите си от IM + списъка, но не и до друг телефонен номер.

Какво ще ви хареса в приложението?

  • Върши страхотна работа за обединяване и управление на контакти от разнообразни чат платформи като Facebook, Skype, Gtalk, Yahoo и т.н.
  • С IM означава, че ще имате по-малко инсталирани приложения на устройството си и няма да има нужда постоянно да превключвате между отделните програми.
  • Дава ви възможност за мигновено превключване от една активна чат сесия до друга между различните  услуги.
  • Интерфейсът е страхотен. Просто настройте акаунтите, които искате да добавите и започнете да общувате с приятелите си неограничено!
  • Можете да изберете напълно да затворите програмката или пък да я оставите включена на заден план.

Какво няма да ви хареса?

  • Не е напълно ясно защо опцията Beep има нужда от телефонния ви номер, за да бъде активирана или изобщо каква стойност добавя Beep към програмата.
  • Функции като видео разговор не се поддържат директно. В Skype акаунта си например имате опцията да стартирате разговор по време на чат, но това зарежда обаждане чрез самото Skype приложение.

В крайна сметка обаче IM+ Pro е чудесен начин да обедините и поддържате на едно място всичките си контакти от различни услуги за незабавни съобщения и социални мрежи.

Loading Facebook Comments ...