Таблет и телефон! Страхотно изживяване с ASUS FonePad!

 

Нуждаеш се от таблет и телефон?

Тогава това е твоето решение!

Ако погледнем в бъдещето и се запитаме, с какво всeки водещ производител на техника може да ни очарова, може би отговора е по-лесен от колкото ни се струва че е….. Нека погледнем още по-близо, на една крачка пред нас стои устройство, дете на упорит труд и утвърдена методика за производство на здрави и функционални смарт устройства. Като такова с лекота може да наречем новия модел на технологичния гигант ASUS смарт устройството с безгранични възможностти – FonePad. Името е кратко, но казва достатъчно. Ако до преди години сме се усланяли на технологични иновации, преплетни с малки и удобни, лесно преносими устройства, то FonePad някак си ни връща това чувство, на фона на многото непрактични и почти тромави устройства за чиято мобилност и дума не можем да обелим, без да засегнем нечие его.

 

Asus FonePad

Asus FonePad

Buy Button

 

Стилният ASUS FonePad е идеалното решение тези от вас, които са в постоянно движение, водят важни разговори и имат нужда от постоянен достъп до интернет.

FonePad , като телефон е повече от перфектен, но като мобилно комуникационно устройство е чисто и просто идеален. Компактните размери и ниското му тегло ви позволяват да го носите постоянно със себе си и екрана е достатъчно голям за да сърфирате спокойно из интернет, социалните мрежи и електронната си поща, а ако можеше и да готви щеше да ви спести много главоболия, предполагаме… нищо лично към дамската аудитория. Таблета пристига със инсталиран Android 4.1 Jelly Bean, не е най-новата версия, като в бъдеще е възможно да получи и някой друг освежаващ update. Операционната система разполага с предварително инсталирани приложения, като BuddyBuzz , SuperNote Lite, Asus Story Album maker, както и куп други гъдели за начинаещи и напреднали.

Таблета се предлага в два цвята – сребрист и златист. В кутията ще намерите кабел, зарядно, книжки на потребителя и таблета. А ако прочетете цялото ревю, ще откриете скрит промокод за подарък 8GB microSD карта.

 

FonePad back

FonePad sim и microSD слот

 

А сега да обърнем внимание на характеристиките на устройството.

ASUS FonePad изпъква с лек и здрав корпус, който за жалост не би бил подходящ за чупене на орехи, но практичността, която търсим предполагаме отговаря на предмет от различно естество, но и с това бихме се задоволили. Устройството разполага с габарити 196.4 x 120.1 x 10.4 mm, като складирането му може да се извършва на места, като джоб на сако, сак и багажник на стар Chevolet Impala от ‘69г.

Е разбира се, тук се пошегувахме, той е малък и удобен – тежи само 340гр.

FonePad-а разполага с IPS LCD дисплей с диагонал от 7 инча, съчетан с резолюция 800 x 1280. Малко са таблетите до 500 лв. които могат да се похвалят с подобно качество на изображението и толкова наситени цветове.

Подходящ за дълги романтични разговори по скайп с любимия човек, екран достатъчен да ви покаже, ярко и ясно света на събеседника ви. Нека романтиката остъпи на страна и погледнем и от бизнес гледна точка. С лекота може да проведете всички необходими бизнес разговори без каквито и да е било притеснения за издръжливост и качество на разговора, FonePad разполага с 4270 mAh батерия, която ви предоставя до 9ч поле за изява и около 5 дни в stand by с включен wifi/bluetooth. Устройството е подходящо, както за лична употреба така и за бизнес срещи и презентации.

Вътре ще намерите нов едноядрен Hyper-Threading Intel Atom Z2420 чип тактова честота 1.2GHz, поостарял, но достатъчно мощен и конкурентен на по-новите, PowerVR SGX540 графичен ускорител, 1GB оперативна памет и 16GB вградена памет, USB On-The-Go, Micro SD слот, което улеснява многократно съхранението на голям обем информация и най – важното – microSIM слот за картата на вашият оператор.

 

ASUS FonePad

ASUS FonePad

Buy Button

с промокод: fonepadgift

и вземи своя подарък 8GB microSD карта памет!

В заключение ще добавим, че таблета – телефон е може би един от най-добрите избори, който бихте направили при покупката му. Ще ви служи вярно и достойно, стига да не трошите дисплея (за което препоръчваме да сключите застраховка). Толкова от нас за тази седмица. Не се притеснявайте да задавате вашите въпроси за този или други продукти в онлайн чата. Цъкнете и линковете за социалните мрежи по-долу и следете офертите само за нашите фенове там.

Желаем ви страхотна седмица и много усмивки!

P.S. Статията стигна до Вас благодарение на любезното съдействие на колежката от Shtrak.bg – Силвия Бойчева

Loading Facebook Comments ...