Смартфонът голиат – GSmart Sierra S1

Чудовищно големият смартфон – топ предложението на месеца е в средния клас с производителност и качество на два до три пъти по-скъпи марки! Това е GSmart Sierra S1!

sierraS1

Buy Button

Този месец Ви представяме големия Sierra S1 в средния ценови клас (и във високия – ако съдим по производителността) . С размери почти като на таблет, този смартфон събира в себе си всичко необходимо!

Пристига с инсталирана операционна система Android 4.2 Jelly Bean, в комплект със зарядно, USB-microUSB кабел, слушалки – хендсфри (които изключително много приличат на тези на iPhone) и разбира се – 2 години гаранция!

Първият и най – голям плюс на устройството е

Мрежите: 

Телефона поддържа 2 сим карти GSM (850/900/1800/1900 MHz) като двете могат да работят едновременно благодарение на двете антени! Изключително малко са моделите от бюджетния клас с подобна екстра. Има възможност за конферентен разговор от двете сим карти едновременно. Възможност за водене на два отделни разговора по едно и също време.

Процесор:

Sierra S1 индекс

4-ядреният MediaTek MT6589T с тактова честота 1.5 GHz нарежда тази машина в началото на класацията за производителност, в която се намират смартфони като Samsung Galaxy S III, Galaxy S IV, HTC One, HTC One X, LG Nexus 4 и други. Вярно, не е на тяхното ниво, но се доближава изключително много и е на достъпна цена!

Процесорът позволява работа с всички налични приложения и игри в Google Play! Така че ако търсите топ производителност на ниска цена – това е вашият смартфон!

Видео ускорител: 

Мощният PowerVR SGX544 се използва и при някои по-известни марки като Apple (таблетът iPad) и Samsung (смартфонът Galaxy S IV). Това трябва да Ви подсказва, че е на изключително високо ниво и няма затруднения с 3D игрите, възпроизвеждането на Full HD видеоклип или филм.

Оперативна памет:

Оперативната памет е 1GB, което е напълно достатъчно за мултитаскинг и повечето игри и приложения.

Памет за данни:

Тук идва големият минус на тази страхотна машина. Само 4GB от които 3 са заети с операционната система и допълнителните приложения. Но за Ваше удобство сме добавили промо код mcard ,чрез който при онлайн поръчка получавате подарък 8GB microSD карта памет!

sierra s1

Buy Button

Дисплей:

Тук е вторият огромен плюс на смартфона. Голям 5-инчов (12.70 cm) капацитивен дисплей с IPS матрица и резолюция 1280 x 720 (HD)! Един мини таблет! Страхотна картина на достъпна цена! Няма какво повече да мислите, особено ако имате нужда от по-голямо поле за изява :)

Дизайн:

Семпъл, елегантен, бял. Напомня за iPhone, може би и Samsung Galaxy S IV…може би най-доброто от двете. Със сребриста рамка от метална сплав и леко грапав заден капак, този телефон предлага изключителна здравина и страхотно усещане за комфорт!

Предлага се и в черен цвят, но за момента в Ardes.bg може да намерите само белия.

Допълнителни екстри:

Разполага с GPS (A-GPS), Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n и Wi-Fi Hotspot за споделяне на мобилния интернет! Акселерометър за промяна на ориентацията на дисплея. Сензор за близост и  цифров компас!

13Mpx задна камера с LED светкавица за снимки и видео и преднатата 2Mpx за видеоразговори завършват комплекта с екстри по телефона.

Батерия:

Батерията е 2000 mAh! Работи около 4 часа и 30 мин. в режим на разговори, 4 часа с 3G мобилна свързаност, 4 часа с WiFi, около 3 часа 3D игри. Средно 4 часа смесена употреба при активни 2 карти! Или до 3 дни в режим на готовност. Предвид големия дисплей, който се явява най-голям консуматор има задоволително издръжлива батерия. Има какво още да се желае от батерията, и се надяваме следващите модели да са предвидени с по-големи батерии.

Заключение:

Страхотен бюджетен телефон, съчетаващ в себе си мощност, здравина и стилен дизайн, които се срещат при утвърдени и по-известни производители, като не им отстъпва по нищо! Няма да сбъркате с този телефон! Ела и грабни света в ръцете си!

Loading Facebook Comments ...