Смартфон Prestigio MultiPhone 4044 на ниска цена с големи възможности!

Общителен, самоуверен, нестандартен, Prestigio MultiPhone 4044 DUO ще Ви изненада с качествата си. Особено ако сте го подценили, обръщайки внимание само на цената му. Този смартфон е най-достъпният от бюджетната серия на Prestigio, но с част от функциите и параметрите си, достойно може да съперничи на някои умни телефони от средно- и високобюджетния клас.

PAP4044DUO

more-info

Дизайн
Лицевата част на MultiPhone 4044 изглежда класически изчистена и доста стандартна. Външният й вид не се отличава съществено от високобюджетните модели. Затова особено допринасят трите сензитивни контролни бутона под дисплея, всеки от които е със самостоятелна подсветка. Вниманието на потребителя обаче се задържа и върху задния капак, защото именно тук дизайнът разчупва стереотипите. На пръв поглед, MultiPhone 4044 сякаш е с отрязан горен ляв ръб. Визуалният ефект се създава от релефния панел, през който минава гладка диагонална линия. В същото време, специалната пластмаса, от която е изработен корпусът, успешно имитира метал.
Въпреки по-масивната си конструкция и тегло от 160 гр., Prestigio MultiPhone 4044 DUO е тънък само сантиметър. Със заоблените си ръбове и размери от 12,5 см височина и 6,4 – ширина, той е удобен за употреба с една ръка и за поставяне в джоб.

 

0807dd1eb1a30b4f c1f44c7e5bf1e94f

 

 

Дисплей
Дисплеят на MultiPhone 4044 е 4-инчов капацитивен TFT LCD. За цената, която ще платите, ще Ви представи доста добро качество на цветовете и яркостта. Резолюцията е 480 x 800 пиксела, а средната плътност на изображението – 233 ppi.

Closer-to-reality
Процесор и памет
Prestigio поднася приятна изненада и с процесора на MultiPhone 4044. Той е двуядрен ARM Cortex-A9 с тактова честота от 1,2 GHz. Осигурява добра работа, ако използвате смартфона за интернет или видео. С по-новите високопроизводителни игри обаче ще срещнете проблеми заради по-малката RAM памет от 512 MB.
Файлове може да съхранявате върху 4GB вградената памет. Капацитетът на пространството обаче може да нарасне до 32 GB с четеца за карти памет.

 

Double-Performance

Clipboard03

 

Камера

Prestigio MultiPhone 4044 разполага с две камери. Основната, на задния корпус, е 8 MPx, предназначена да улови и запечата всичките Ви страхотни преживявания. Високата резолюция е постигната чрез интерполиране на пикселите, но камерата има екстри, като HDR за наслагване на кадри, автоматичен фокус и светкавица, които рядко се срещат при подобен клас бюджетни телефони.
Втората, предна камера, е 0,3 MP и с нея може спокойно да провеждате видеоразговори.

С 3G, MultiPhone 4044 DUO ще Ви предостави високоскоростен достъп до интернет навсякъде и по всяко време. А с двете SIM карти на този общителен смартофон ще получите по-голяма мобилност и контрол на разходите си.

8-megapixel-camera

Къде остана самоувереността ли?! Ако все още не сте я открили, вероятно ще го направите при някои от пътуванията си с MultiPhone 4044 DUO. С GPS и A-GPS, които може да ползвате, този смартфон ще Ви отведе там, за където сте се запътили. Моделът притежава още Wi-fi hotspot, Wi-Fi Direct и Bluetooth. Литиево-йонната батерия със заряд от 1500 mAh издържа около 5 часа интензивна работа с едно зареждане.

 

Wi-fi
Prestigio MultiPhone 4044 DUO Ви очаква на страхотна цена в Ardes.bg, заедно с оригинална 24-месечна гаранция от производителя. Направете своя уверен избор с Ardes сега!

PAP4044DUO

Buy Button

Loading Facebook Comments ...