Топ 5 смартфони за октомври!

Както обещахме, топ 5 смартфони вече е налице!

Този месец преобладават устройствата с две SIM карти, някои от които изключително сполучливи и дори за предпочитане пред познатите ни големи марки!

top-10-smart-1013

 

Започваме с номер 5:

Предложение от Samsunug – Galaxy S Dual SIM GT-S7562

SAMSUNG GALAXY S Dual SIM GT-S7562

Buy Button

Страхотно 4″-инчово предложение на Samsung. Оборудван с всичко необходимо за изпълнение на ежедневни задачи, но това далеч не е най-доброто, което може да предложи този смартфон. Това с което изпъква е, както казват Samsung:

Dual SIM Always On е революционна услуга, която гарантира, че никога няма да пропуснете обаждане. Услугата за две SIM карти на Samsung Ви дава възможност винаги да получавате обаждания, докато сте свързани с интернет или дори когато вече говорите по телефона чрез другата SIM карта. Увеличете максимално предимствата на това да разполагате с две SIM карти едновременно.

GT-S7562UWAVVT-63-0

Страхотното устройство към момента е в промоция и е с 9% отстъпка (важи към датата на тази статия) , което го прави по – достъпен от всякога! Побързай и грабни сега!

Номер 4:

Gigabyte GSmart Aku A1

Gigabyte GSmart Aku A1

Buy Button

Това е може би Номер 1 за следващия месец! Един от най-добрите смартфони в бюджетния клас! Устройството е оборудвано с 4-ядрен процесор, 5MPx задна камера с LED светкавица и HDR функция, Android Jelly Bean 4.2, WiFi, 3G, GPS и много други! Отново страхотна функция е активността на двете SIM карти!

little_Aku_A1_icon

pic01_Aku_A1

Достъпна цена за невероятна мощ, събрана в този смартфон! Побързай и купи твоя GSmart!

Следва номер 3:

Флагманът на Samsung – Galaxy S4

Samsung GALAXY S4

Buy Button

Вярваме, че този смартфон няма нужда от представяне. Само ще кажем, че е с невероятна отстъпка и на страхотна цена! Купи сега, докато все още има бройки!

Ще ви оставим да се насладите на това видео…

Ред е на номер 2:

PRESTIGIO MultiPhone 4044 DUO

PRESTIGIO MultiPhone 4044 DUO PAP4044DUO

Buy Button

Черен и бял. Стилен, здрав, елегантен! Това е MultiPhone 4044 DUO. 4″ смартфон с 2 SIM карти, GPS  и Bluetooth. 8MPx камера, с която да запаметявате всеки момент, и контрастен дисплей, за да ги показвате на вашите близки и приятели!  Това е продукт, който наистина си заслужава!

Prestigio

Вземи този смартфон сега!

И на първо място – най- новото предложение от Prestigio

PRESTIGIO PAP5044DUO

PRESTIGIO PAP5044DUO

Buy Button

Най-мощният процесор използван от Prestigio в техен смартфон – 4-ядреният ARM Cortex A7! Последната версия на Android Jelly Bean (4.2) , 8Mpx камера с BSI сензор за по-качествени снимки и запис на Full HD 1080p видео!

5″ IPS HD дисплей и изключително издръжлива 2000mAh батерия!

slim

Display

battery

Вече може да използвате големия дисплей през целия ден без никакви ограничения! Страхотна изработка. Най-доброто от Prestigio! Купи сега този невероятен смартфон, конкурентен дори на устройства от високия клас.

Само този месец, с промо код mcard,  купи тези смартфони онлайн и вземи подарък 8GB microSD карта памет!

Успешна седмица от екипа на Ardes.bg!

– всички цени и промоции са валидни към датата на статията,  за актуална информация проверете на www.ardes.bg
– класацията е на база продажби на фирма “Ардес Информационни Технологии” ЕООД за месец септември 2013г.

Ardes.bg предлага смартфони само с ясен произход. Смартфоните, които предлагаме са само с оригинални гаранции от производителя.

Поради зачестилите запитвания относно големи разлики в цените с някои он-лайн магазини, искаме да уточним, че в сайта на  Ardes.bg всички продукти са с включен ДДС и на посочената цена се издава данъчна фактура и касов бон. Много от интернет сайтовете, където са обявени съмнително ниски цени, не издават данъчни  фактури или касов бон. Имайте предвид, че за да важи  гаранцията, задължително освен гаранционната карта, трябва да разполагате и с касов бон или фактура. Когато купувате от такива сайтове, изрично попитайте за касов бон или фактура, за да ви важи гаранцията.

 

Ardes.bg препоръчва да застраховате вашия смартфон срещу счупване, изтърване, заливане, тъй като една от най-честите причини за повреда се дължи на падане и удар, а те не се покриват от гаранционното обслужване.

Loading Facebook Comments ...