Samsung Galaxy S4: Един телефон – множество приложения

Един телефон – множество приложения!

Това е Samsung Galaxy S4 – смартфонът, по който са пощурели всички, в чийто вени тече купонджийска кръв. Защото Galaxy S4 е нещо много повече от телефон. Той е забавен приятел, който винаги ще ви подаде ръка или ще ви разсмее, когато сте тъжни. Не, той няма да измести истинските Ви приятели – онези, на които се опитвате да подскажете в час или които Ви помагат да станете, когато сте паднал. Той само ще Ви направи по-близки. Дори, когато сте далеч от тях, ще споделяте всичко – любима музика, игри, тайни… Защото мисията на Samsung Galaxy S4 е не просто да забавлява, а да сближава!

11


Дизайн
Модерен и удобен – така най-кратко може да се опише този хитов смартфон. Във външната му част има всичко необходимо, за да бъде най, но нищо излишно, за да изглежда натруфен.
Класически черен, корпусът на Samsung Galaxy S4 е тънък по-малко от 8 мм. Бутоните са поставени отстрани, така че да са лесни и удобни за употреба. Той е не само страхотен на външен вид, лек (130 гр.) и приятен на допир, но и устойчив на вода и прах.

GT-I9505ZKAGBL-89-0

Дисплей
Пет инчовият екран Super AMOLED е едно от достойнствата на Galaxy S4, заради които напълно си заслужава цената. С отличната си Full HD резолюция – 1920х1080, той ще обагри ежедневието Ви в милиони ярки и наситени цветове. Множеството му сензори пък го правят удобен за управление, а скролирането – гладко и без забавяне. Samsung се е погрижил за сигурността на Galaxy S4 и Вашето спокойствие, като е добавил допълнителна защита на екрана. Дисплеят е подсилен с Corning Gorilla Glass от трето поколение.

GT-I9505ZKAGBL-11-0

Процесор и памет
Със Samsung Galaxy S4 винаги ще бъдете едни гърди преди останалите. Защото е супер мощен. Четириядреният процесор Qualcomm Snapdragon 600 ще Ви изстреля на гребена на вълната. Всяко от четирите му ядра работи с честота от 1,9 GHz, а RAM паметта е 2 GB. Високата производителност позволява да изпълнявате няколко функции едновременно – да разговаряте, да разглеждате имейли, да управлявате видеоклипове и пр. А защо да не се забавлявате и с най-новите игри?! Те ще вървят с високо качество, благодарение на Adreno 320 видео контролера.
Със Samsung Galaxy S4 може да направите видеоархив на най-щастливите и забавни моменти с приятелите и семейството. Имате достатъчно място за това. Моделът се предлага с вградена памет от 16, 32 или 64 GB. Прекалено сте забавни и това няма да ви стигне?! С Micro SD слотът за карти памет може да увеличите капацитета с още до 64 GB.

Qualcomm_Snapdragon_600_800_Series_CES_2013-630x422

Камера
Не просто архивар, със Samsung Galaxy S4 ще се превърнете в сценарист, режисьор, оператори и главен актьор на своите най-забавни видеоклипове, защото ще бъдете въоръжени и с 13-мегапикселова основна камера с автофокус и LED светкавица, и втора допълнителна. Не зависимо дали планирате нощни сцени, буря в планината или плажно парти, снимките Ви винаги ще бъдат с отлично Full HD качество. Може да им добавяте ефекти и стилове по Ваш избор. А благодарение на функцията „Dual Shot“, ще снимате едновременно с двете камери, и ще споделяте момента с вашите близки, независимо колко далеч се намират.

GT-I9505ZKAGBL-2918748-0

Операционна система
Samsung Galaxy S4 работи с последната версия на Android – Jelly Bean 4.2 операционна система. Асистира й интелигентният виртуален помощник Google Now. И понеже вече стана дума за приложения, Galaxy S4 ще Ви стовари цял онлайн магазин с такива – Play Store.

main5_4

Батерия
Батерията не прави изключение от мощта на този телефон. Литиево-йонна, с 2600 mAh, тя ще ви осигури достатъчно енергия повече от денонощие, дори ако ползвате интензивно вашия Galaxy S4. А ако имате и резервна, просто я сменяте и продължавате да се забавлявате, без междинно зареждане.
Колко далеч е Коледа?! Вече е без значение! Защото може да предизвикате чудесата още днес. Пожелайте си невероятна промяна и я получете със Samsung Galaxy S4!

 

Ardes.bg ще Ви гарантира, че е истински и ще Ви предостави 24-месечна оригинална гаранция от производителя. Защото приемаме мисията на Samsung Galaxy S4 и за наша!

Loading Facebook Comments ...