Лаптопи ASUS X550VC – за мало и голямо

Лаптопите от серията Asus X550VC са известни като “всичко необходимо”. Защото имат всичко, от което се нуждае един преносим компютър – производителност, бързина, качествено видео и звук, олекотена конструкция, стилен дизайн и не на последно място – най-добрата цена в своя клас.

ASUS X550VC

more-info

Именно балансът „качество – цена” правят тези лаптопи едни от най-предпочитаните в своята ценова категория. Но те грабват окото още от пръв поглед – с лъскавия си дисплей, матовата тъмно сива повърхност с релефен завършек и алуминиевото шаси. Кравиатурата е с големи раздалечени клавиши и цифров блок, така че да бъде максимално удобна за продължителна работа.computer
Огледалният 15,6-инчов LED дисплей на Asus X550VC е с добро ниво на яркост и контраст, и задоволителни ъгли на виждане.
Лаптопът може да бъде с процесор Intel Core i3 или Core i5 в зависимост от това, доколко държите на производителността. Двуядрените Intel Core i3-чипове са първите на масовия пазар, които имат процесор, вградена графика и мемори контролер в един – единствен CPU “пакет”. Те са изработени с 32nm технология, чиято цел е по-мощни лаптопи, консумиращи минимум енергия и отдаващи по-малко топлина. Серията i5 разполага вече и с TurboBoost технология, която позволява на процесорните ядра да работят с по-голяма скорост от базовата оперативна честота, когато е необходима повече мощ. Максималната работна честота на Core i5 е от 3,2 GHz. Предварително инсталираните 8 GB оперативна памет, безпроблемно се увеличават до 16GB, ако стане необходимо. Asus X550VC се предлага и с 6 GB RAM.

touch
И Core i3, и Core i5 притежават Hyper-Threading – технология, която на практика превръща двете ядра в четири. Какво означава това? Процесорът, а следователно и вашият лаптоп, изпълняват повече задачи едновременно. И двата модела разполагат с по 3MB кеш.
Asus X550VC предлага два видео ускорителя. NVIDIA GeForce GT 720M с инсталирани 2GB самостоятелна памет ще даде възможност на запалените геймъри да играят дори най-нови игри при по-ниски настройки. Ако искате достатъчно мощ и икономичност, интегрираната графика Intel HD 4000 предлага отличен баланс между двете.
Не случайно Asus X550VC е серия за всичко необходимо. С него може да подкарате не само 3D игри със средно качество. Това са лаптопи, подходящи за бизнес, съхранение на голям обем документация, за офис приложения, видеоразговори, и за качествено забавление с FULL HD видео и музика. Връзката с LCD телевизор се осъществява посредством HDMI изход.

9312_H

 

Високоскоростният трансфер на данни е осигурен чрез USB 3.0. Богатият набор от комуникационни портове и интерфейси за интернет или свързаност към външни устройства включва още едно или две USB 2.0, комбо жак за микрофон и слушалки, RJ-45 (вход за LAN кабел), VGA порт за външен монитор.

 

Clipboard02
Твърдият диск с обем 750 GB SATA 5400rpm е достатъчен да побере до 480 000 снимки от 1,5 MB; до 480 часа видео филми – Divx формат; до 200 000 песни със стандартно качество… Но ако това не ви е достатъчно, Asus X550VC се предлага и с 1 ТВ хард диск.
Качествените видеоразговори се осигуряват, благодарение на вградената HD уеб-камера с микрофон и стерео колонки. Навсякъде и по всяко време може да разчитате на Asus X550VC за контакт с бизнес партньорите или любимите хора. Четири клетъчната литиево-йонна батерия, 2950 mAh, издържа до 4,30 ч в режим на работа в интернет или при гледане на филми. Олекотената конструкция – от 2,1 до 2,3 кг при различните модели прави тези лаптопи наистина мобилни.

Понякога последната дума при решението за покупка имат детайлите. А при Asus X550VC те наистина са от значение. Тази система притежава IceCool технология за охлаждане на площта около тъчпада и клавиатурата, Smart Gesture тъчпад, както и Super Hybrid Engine за бързо стартиране в рамките на 2 секунди.

11261_H

Clipboard04

8178_H


Asus X550VC може да се похвали още с Bluetooth 4.0 и система за заключване Kensington Lock. За да улесни решението за покупка, Ardes.bg добавя и още допълнителни екстри към осигурените от производителя. Ако се доверите на компанията, ще имате възможност за замяна на лаптопа до 14/30 дни от покупката. Ще получите 14-дневна гаранция за липса на мъртви пиксели, 24 месеца гаранция на лаптопа и цели 12 – на батерията. Единствено Ardes ще ви даде оборотен лаптоп при необходимост от ремонт на вашия в някой от сервизите на компанията в 30-те града на страната.

bdb6521cfae9dd51

Е, какво повече може да искате от Asus X550VC? Да бъде от Ardes.bg!

Loading Facebook Comments ...