За геймъри и професионалисти – Asus N550

Серията Asus N550 с право може да се нарече тежката артилерия при лаптопите.sound

Защото с тези преносими компютри можете:
– да работите със софтуер за генериране на динамични изображения, специализиран CAD/CAM софтуер, бизнес софтуер и офис приложения;
– да се наслаждавате на най-новите 3D игри с високо качество;
– да провеждате висококачествени видеоразговори;
– да гледате FullHD филми;
– да слушате музика със съраунд звук;
– да сърфирате в интернет.

touch

Един от най-новите модели от серията – N550 JV, беше представен официално от Asus през лятото на 2013 г. И за кратко време успя да се наложи на пазара. Защото от Asus са изпипали всеки детайл от N550 и са успели удивително прeмерено да балансират цената.
Тези лаптопи грабват още на външен вид. Алуминиевият корпус придава усещане за изключителна здравина и надеждност. В същото време сребристият цвят, заоблените форми и подсветката с логото на капака носят неподправена елегантност.

cloud

Вероятно мнозина ваши познати, които работят от дома или офиса с лъскав лаптоп, използват допълнителна клавиатура за по-голямо удобство. Е, това няма да ви се наложи с Asus N550. Защото дизайнът при тази серия е не просто ефектен, а и ефективен. Някои дори наричат шедьовър съчетанието между дизайн и качество, но ние няма да употребяваме толкова силни думи. Важното е, че Asus N550 е проектиран така, че да разпредели най-функционално и компактно пространството, като ви гарантира едновременно мобилност и натискане винаги на правилните клавиши.

6Oar0kEwm8gbLmu3_500
За монитора обаче няма да пестим положителните отзиви. Защото 15,6 – инчовият сензорен матов дисплей с широкоекранни ъгли на виждане не приема никакви отблясъци и не изморява очите. Любимите ви филми никога не са изглеждали по-добре на компютър. Не случайно един от притежателите на Asus N550, възкликва „Това е кино!”, при първия си допир с мултимедийните функции на този лаптоп. За това, разбира се, допринася и невероятният съраунд звук от вградени в целия алуминиев корпус стерео колонки.
Но да дадем дължимото и на процесора. Четириядреният Intel Core i7, работещ с тактова честота до 3,4 GHz, прави тази машина наистина яка. На него се дължи бързината и отчасти по-дългия живот на батерията. Core Intel i7 за преносими компютри се базира на ядро LG1156 i5/i7 процесори за настолни компютри. Базовата честота на процесора е сравнително ниска, но TurboBoost технология позволява на процесорните ядра да работят с по-голяма скорост тогава, когато е необходима повече мощ.

 

ucRhuG9FLFW78PkE_500
Затова Asus N550 е подходящ, както за натоварена работа със специализиран софтуер за бизнес анализи, за създаване и обработка на видоеизображения, 3D CAD CAM софтуер, редактиране и рендване на 3D изображения, едновременно отваряне на 3-4 документа, работа с различни интернет приложения, така и за възпроизвеждане без проблем на Full HD видео (за връзката с LCD телевизор има HDMI изход) и 3D игри с високо и дори ултрависоко качество. Харесва ви адреналина с Need for Speed, StarCraft 2, Colin McRae: DIRT 2 или Fifa 12? Това е вашият компютър!

 

vq1klQOPiSBgafko_500
Asus N550 не е само забавление и работа. Той е необходимост, за да виждате близките си, дори когато са отвъд Океана. Този лаптоп притежава достатъчно производителност, за да провеждате видеоразговори навсякъде и по всяко време. И защото държи на детайлите, е снабден с вградена HD уеб-камера с микрофон.
Ако вече сте се убедили, че Asus N550 е точно за вас, остава да изберете най-доброто обслужване, гаранции и сервиз.
Защо да бъде Ardes.bg? Защото също като производителя на вашия лаптоп, държим на детайлите. Освен стандартната гаранция за PC-то и батерията, единствено в България Ardes предлага друга уникална гаранция – за липса на мъртви пиксели на дисплея (дори и на един) до 14 дни от покупка. Може да върнете лаптопа до 15 дни от датата на закупуването му, дори и без причина, от магазина, в който сте го закупили. Ако пък се случи компютърът ви да се повреди, осигуряваме сервиз в над 30 населени места (за останалите – безплатен транспорт в едната посока) и оборотен лаптоп. И още една не по-малко съществена причина да отидете в Ardes.bg: Коригираме цената към по-ниска, ако намерите по-евтин същият модел лаптоп във вашия град. Дава ли Ви някой повече?

Loading Facebook Comments ...