Бюджетен лаптоп – HP ProBook 450

С класическа визия и конфигурация, серията HP ProBook 450 е типичен представител на бизнес лаптопите. Стилен, икономичен, бърз, издръжлив и дори неоставящ отпечатъци – какво повече може да искате от един бизнес помощник?! Инвестицията, за да го придобиете няма да е повече от една и половина месечни заплати на секретарка, защото HP ProBook 450 е изработен според джоба ви. Този лаптоп е в ниския до среден ценови клас на основаната преди 75 години престижната марка Hewlett-Packard. Дизайнът на ProBook 450 обаче е проектиран, така че изглежда като високобюджетен.

Лаптоп HP Pro Book 450

Обновената серия е олекотена, като конструкция, но това не й пречи да бъде солидна. Профилът на тези лаптопи е само 3 см, а теглото им – 2,4 кг. Капакът е с приятно на допир, наподобяващо на гума покритие, което не оставя отпечатъци. Освен това, Duraflex – корпусът гарантира много ниско ниво на износване и защита от висока температура. Цялата част, която има допир с дланите, е от алуминий, а долната е от пластмаса. Класическият бизнес модел на серията е решен цветово в черно и сребристо сиво.
Клавиатурата е проектирана, така че да бъде максимално удобна за продължителна работа. HP ProBook 450 е от т. нар. тип Island Style с големи, плоски клавиши и цифров блок NumPad. Този лаптоп мисли и за онези, които не желаят да помнят пароли, с практичния четец на пръстови отпечатъци до тракпада.

hp_probook_450_900
HP ProBook 450 притежава 15,6-инчов дисплей с резолюция 1366 x 768 и WLED подсветка. Панелът е с класическата TN матрица и матово покритие против отблясъци, за да не затруднява нищо работата ви, дори ако се налага да отворите работен файл или интернет на плажа.
По-голяма част от моделите от серията се предлагат с двуядрен процесор Intel Core i5 и 4 GB RAM памет, работеща с честота от 1600 Mhz. Ако това не ви задоволява – може да получите повече възможности с четириядрения Intel Core i7 и 8 GB RAM. Разликата в цената е около 200 лв.
Intel Core i5 работи с базова тактова честота от 2,6 GHz, но ако има нужда от по-висока производителност, ядрата се овърклокват и честотата достига до 3,2 GHz. Ако трябва да си представите бързината, пресметнете близо 6 милиона шахматни хода в секунда. Е, това е!

00AProBook 450-2

Основната част от моделите на HP ProBook 450 се предлагат с твърд диск с капацитет от 750 GB и скорост от 5400 оборота/мин. Но има модели и с 500 GB, и с 1 ТВ.
Това обаче не е лаптоп само за работа. С него перфектно може до уплътните и почивката си, да гледате филми, да слушате качествена музика с DTS Sound+ аудио системата или да играете 3D игри.
Батерията издържа повече от 4 часа, независимо дали работите в интернет или гледате любимия си филм. Със сигурност ще й е нужна повече от едночасова обедна почивка без зареждане, дори ако решите да играете 3D с приятели в мрежата.

Върху корпуса са разположени два по 3.0 USB порта, два по 2.0, VGA изход за връзка с външен екран, Ethernet LAN порт, HDMI за HD видео, аудио гнезда за микрофон и слушалки, оптично устройство. А за да повиши степента на сигурност за незаменимия помощник, производителят го е снабдил и с Kensington Lock система за заключване.
При поръчка онлайн, Ardes.bg ще ви достави HP ProBook 450 безплатно, при това с гарантираните качество, поддръжка и най-добра цена на Ardes. Защо да отлагате?! Вземете този мултифункционален бизнес помощник сега!

Loading Facebook Comments ...