PRESTIGIO MultiPhone PAP5430 с 3G модул

Забавлявайте се с любимите си игри, гледайте HD видео, сърфирайте скоростно в интернет! Никога не е било по-лесно да поберете в дланта си толкова неща, които обичате! Е, това вече е възможно с PRESTIGIO MultiPhone PAP5430 с 3G модул.

PAP5430

Дизайн
Подобно и на останалите модели на PRESTIGIO, и този ще зарадва потребителите със стилен и изчистен дизайн. Бялото придава допълнителна елегантност на и без това тънкия корпус от 1 см. Теглото му е 140 гр., а размерите – 12,6 см x 6,4 см.

PAP5430

Дисплей
4,3-инчовият (10.92 см) IPS капацитивен дисплей представя фантастични ъгли на виждане и наситени ярки цветове, които дават усещане за реалност. Резолюцията е 960 x 540.

PAP5430

Процесор и памет
Твърди се, че MultiPhone PAP5430 мисли и реагира толкова бързо, колкото и Вие. Пробвайте!

Усъвършенстваният процесор на Intel – Atom Z2420 (1.20 GHz), осигурява доста добра производителност, въпреки че е едноядрен. Част от причините за това се крият в Hyper-Treading технологията, която помогна за 100-процентова заетост на блоковете на процесора по едно и също време. Това гарантира до 50%, а в някои случаи дори до 80%, ускорение на извършваната работа за единица време. За вас това означава ефективна работа едновременно с повече от едно приложения или уеб страници, гледане HD-качество на видео и пр.

Intel-Atom PAP5430
Оптимизираното управление на процесора предоставя не само страхотна производителност, но и най-новата енергоспестяваща технология, която ще ви позволи да се наслаждавате по-дълго на всички екстри на вашия MultiPhone PAP5430. Това е особено важно за геймърите, които забравят за времето, когато се потопят в 3D игрите. PRESTIGIO се е погрижил да направи удоволствието им пълно, като е добавил в смартфона мощния видеоускорител PowerVR SGX540.

PAP5430

MultiPhone PAP5430 разполага с оперативна памет от 1 GB и вградена – 4 GB. Работи с операционната система на Android 4.0 – Ice Cream Sandwich.

Камера
С PRESTIGIO MultiPhone PAP5430 няма да пропуснете да увековечите най-паметния си момент в снимка! 8-мегапикселовата камера с автофокус и вградената LED светкавица прави до 8 снимки в секунда! Лесно може да създавате и споделяне видео с HD качество навсякъде и по всяко време. А с втората, предна камера от 0.3 МР да провеждате видео разговори с приятели и семейството. Безжичните комуникации са улеснени от наличието на Wi-fi hotspot и Wi-Fi (802.11 b/g/n), както и на Bluetooth 2.1.

Camera

Можете да вземете вашия PRESTIGIO MultiPhone PAP5430 на страхотна цена от Ardes.bg . Защото държим на качеството и клиентите си, ще ви го дадем с оригинална 24-месечна гаранция от производителя. Направете живота си по-цветен с този мощен и забавен смартфон от Ardes.bg!

Loading Facebook Comments ...