Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0

PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0 с право е определян като един от най-добрите 8-инчови таблети на пазара. Първите отзиви за него са като за работа с висок клас таблет. Той всъщност обаче е от бюджетната линия устройства. Оценява го всеки, който желае бърз таблет, като реакция и работа в интернет, и добър, детайлен образ, на цена около 300 лв.

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Дизайн
Елегантен и стилен, MultiPad 2 Prime Duo 8.0, е с метален корпус, по-тънък от сантиметър. Тъмно сивата му повърхност не задържа отпечатъци. А за добре изглеждащите таблети това е особено важно. Висок – 20,4 см и широк – 15,4, MultiPad 2 Prime Duo 8.0 тежи 420 грама.

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0 Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Дисплей
Голяма част от суперлативите за PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0 се дължат на мултитъч капацитивния му LCD дисплей. Не са рядкост и сравненията в това отноиение с Apple Ipad Mini. Причината е аналогичната IPS матрица на екрана, която го прави по-ярък и с по-голям ъгъл на виждане. 8-инчовият дисплей е с разделителната способност от 1024 х 768 пиксела.

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Процесор
Добрата си производителност PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0 дължи на двуядренея Cortex A9 процесор. Всяко от ядрата му работи на честота от 1,6 GHz, а RAM паметта е 1GB. За качеството на игрите и филмите обаче принос има и четириядреният мощен видео ускорител на ARM – Mali-400 MP.

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Вградената памет на таблета е 16 GB, но лесно може да нарасне до +32 посредством micro SDHC четеца на карти памет.
PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0 работи с операционна система Android 4.1 Jelly Bean. PRESTIGIO таблетите идват с множество предварително инсталирани приложения, които улесняват живота на потребителите си. Други пък се предоставят за свободно ползване за пробен период специално за клиентите на марката.

Preinstalled-Android-4

Камера
PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0 разполага с две камери. Основната – 5-мегапикселовата, се намира на гърба. Тя заснема фотоси и видео с доста добро качество за таблет. Помощната, на лицевата част, е VGA с 0,3 MP и се използва за видеоразговори.

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Батерията
Литиево-полимерната батерия е със заряд от 4400 mAh. Тя издържа до 120 часа без зареждане в режим стендбай и над 5 часа при сърфиране в интернет или гледане на видео. Зарежда се за около 3,5 часа.

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Портове
С вашия 8-инчов PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0 може да гледате филми на голям LCD екран посредством HDMI порта. Устройството притежава и мини USB 2.0, както и 3,5 mm жак за слушалки.
Ако вземете своя MultiPad 2 Prime Duo от Ardes.bg, ще получите 2 години гаранция и още куп услуги и възможности. Сдобийте се с най-добрия 8-инчов таблет от Ardes бързо, лесно и компетентно!

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Prime Duo 8.0

 

Loading Facebook Comments ...