Acer Iconia B1-720 – бюджетното чудо на тайванците

Acer Iconia B1-720 е новото бюджетно решение от Acer! Таблета може да бъде намерен във веригата на Ardes.bg срещу сумата от 249 лв. Таблетът идва с операционна система Android 4.2, но по-важната част е че от тайванската компания са решили, че трябва да получим максимума и са удостоили с Android 4.4 KitKat. Сърфирайте в интертнет, заснимайте видео, правете снимки, наслаждавайте се на невероятното качество на дисплея, за всичко това са се погрижили Acer.

Iconia_B1-720_bk_wp02

Дизайн

Подобно и на предшествениците си, и този модел ще ни зарадва със стилен и изчистен дизайн. От Acer предоставят изцяло нов дизайн с таблета Acer Iconia B1-720. За почитателите на по-тъмните цветове, Acer предлагат това бюджетно бижу с черен гръб  със сребриста рамка и черен гръб с червена рамка.  За разлика от предшествениците си, B1-720 е по-тънък, а именно 481 x 783 x 42 мм.

20c7e7d284a38a86

more-info

Дисплей

Acer Iconia B1-720  разполага с компактен 7-инчов дисплей с резолюция 1024 x 600. За още по-добро визуално изживяване при работата с таблета, тайванската компания са се погрижили като са снабдили таблета с LED подсветка. От фантастичните ъгли на виждане до ярките цветове, получаваме едно невероятно усещане за реалност.

Процесор и памет

За ни осигурят максимално бързо реагиране на нашите желания,  Acer са снабдили флагмана си с двуядреният Cortex A7 1.3 GHz процесор. За Вас това означава бързо бързодействие при работа едновременно с повече от едно приложения.

Разглеждайте снимки, преглеждайте Вашите видео спомени, гледайте филми, работете с повече от едно приложение наведнъж, Acer B1-720 ще се погрижи всичко това да стане реалност. За разчупеност при работа с таблета, тайванската компания са го оборудвали с 1GB DDR3 памет. Това гарантира едновременна работа с няколко приложения наведнъж. Дори батерията издържа повече – 2955 mAh! С тези характеристики Acer са готиви да зарадват масата от потребители – от практичният  до геймъра.

Iconia_B1-720_B1-721_red_wp13

Камера и комуникации

 С Acer Iconia B1-720 ще имате възможност за видео разговори благодарение на предната камера на таблета. Камерата поддържа резолюция 640x480px, като ни дава задоволително изображение при видео разговори. Безжичните комуникации са улеснени от наличието на Wi-fi hotspot и Wi-Fi (802.11 b/g/n), както и на Bluetooth 4.0.

 

Iconia_B1-720_red_13-1
Защо да закупим от Ardes.bg ?

Получавате винаги изгодна цена

Това стимулира много от нашите клиенти да закупуват техниката си от нас, тъй като могат да получат отлични цени без да губят време да търсят на други места. И ако случайно някъде Ви предложат, по-добра цена за същия таблет или лаптоп, ние ще направим нашата оферта по-добра.
Можете да вземете вашия Acer B1-720 на страхотна цена от Ardes.bg . Защото държим на качеството и клиентите си, ще ви го дадем с оригинална 24-месечна гаранция от производителя. Направете живота си по-цветен с този мощен и забавен таблет от Ardes.bg!

 

Loading Facebook Comments ...