Супер забавление с лаптоп Lenovo Y510

Това вече не е лаптоп, а супер забавление! Lenovo Y510 Ви дава много повече от възможностите, които сте свикнали да виждате в обикновен преносим компютър. Защото това е ултрамощна машина, с която изпреварвате конкуренцията, независимо дали я използвате за работа или за 3D изживявания във виртуалния свят. Lenovo Y510 е всичко, което може да искате от един лаптоп – тежки 3D игри, софтуер за генериране на динамични изображения, специализиран CAD/CAM и бизнес софтуер, офис приложения, видеоразговори, FullHD филми, музика, интернет…

y510

Дизайн
Класически тъмен и изчистен, дизайнът на Lenovo Y510 няма да ви изненада. Капакът е алуминиев, а в горния му ляв ъгъл дискретно е поставено логото “Lenovo”. Клавиатура е от удобния за използване „островен тип”, т.нар. Accutype конструкция. Комфортът е подсилен от наличието на NumPad цифров блок и червена подсветка, която позволява натискане винаги на правилния клавиш дори в по-тъмна стая. Интелигентният тракпад поддържа мултитъч жестове като скролиране с два пръста, мащабиране и завъртане.

lenovo-ideapad-y510p-laptop-keyboard

Дисплей
15,6-инчовият дисплей на Lenovo Y510 ще ви изненада и то доста приятно. За да приема по-малко отблясъци, той е матов. Качественият дисплей, с Full HD резолюция, осигурява ярки, наситени цветове и много добри ъгли на виждане. Специално проектиран да щади очите на запалените геймъри, които забравят за времето, когато седнат пред компютъра.

Процесор и памет
Ако вече познавате хитовата серия геймърски мнашини Y500, ще оцените по достойнство техните по-съвършени наследници – Lenovo Y510. Четириядреният им процесор Intel Core i7-4700MQ от Haswell – линията беше представен в средата на 2013 г., а първите бройки на конфигурацията на родния пазар изчерпани, като топъл хляб.
Intel Core i7 поддържа функция TurboBoost. Базовата тактова честота, с която работи е 2,4 GHz, но при нужда от повече мощ четирите ядра на процесора ускоряват работата си. Така честотата им, при използване на всички наведнъж, може да достигне до 3,2 GHz, при използване на две – до 3,3 GHz, а при само едно – до 3,4 GHz. Чипът разполага с 6МВ кеш памет от трето ниво.

Наричат Lenovo Y510 исполин и дори звяр на игрите. Не можем да не отдадем част от „титлите” му на двете видеокарти GeForce GT 750 от NVIDIA. Видео системата работи с 2GB DDR3 или DDR5 видео памет и осигурява висока производителност, дори и при най-тежките игри или графични приложения.
И за да сложим удивителен, а не точка, на тази оферта ще завършим с големия хард диск – 1TB и 5400 оборота в минута – напълно достатъчен за всичко.

08c27ca48d1d8fd3

Камера и звук
Вградената HD уебкамера и цифрови микрофони осигуряват кристално видео и аудио възпроизвеждане. А с Dolby Home Theater v4 колонките може да разчитате на мощен, ясен и изчистен звук.

Портове
Lenovo Y510 разполага с един USB 2.0 порт и осигуряващите до 10 пъти по бърза връзка два USB 3.0. Освен VGA порт за външен монитор, може да използвате лаптопа за висококачествена връзка към LCD монитор чрез HDMI-порта, за да се насладите максимално на мултимедийното изживяване. Останалите портове са за RJ-45 (вход за LAN кабел), аудио изход за слушалки и вход за микрофон.
Lenovo Y510 е оборудван още с Bluetooth 4.0 и 6-in-1 Card reader.

1c1dcaa55e2246d3

Батерия
Шест клетъчната литиево-йонна батерия осигурява до 3,5 часа работа в зависимост от мощността и натоварването на лаптопа. Тя няма мемори ефект и може да се зарежда по-всяко време. Ако закупите Lenovo Y510 от Ardes.bg, получате 12-месечна гаранция за батерията.

 

lenovo-ideapad-y510p-laptop-monitor

Защо Ardes?
Защото цената на Ardes.bg е най-добра, а ако случайно намерите някъде по-ниска, тя ще бъде коригирана. Получавате и 2 години гаранция за лаптопа (ако сте физическо лице) или една, ако го купувате за фирма. Ardes ви дава и уникалната за българския пазар гаранция за липса на мъртви пиксели на дисплея до 14 дни от покупка. Станете победители с Lenovo Y510 от Ardes.bg!

 

Loading Facebook Comments ...