Топ 5 таблети за Януари от Ardes.bg

Време е за топ 5 и на най-продаваните мобилни устройства – таблетите!

top-tab

 

Номер 5

Таблет PRESTIGIO MultiPad 4 Quantum

Таблет PRESTIGIO MultiPad 4 Quantum

Четириядрен процесор, 8-инчов IPS екран и 1GB оперативна памет.  Изключително високо ниво на качество, производителност и удобство. Чудесен мощен таблет за всякакъв тип употреба.

Номер 4

Таблет Acer Iconia A1-810, 16 GB

Таблет Acer Iconia A1-810, 16 GB

Ново, бързо, мощно и евтино! Точно като за теб, нали?

Този месец на вашето внимание е топ предложението за периода Юни/Юли. Още преди да пристигне в нашия офис, очаквах да бъде нещо главозамайващо – и се оказах прав! Отново предложение от гигантите Acer, отново топ цена и производителност – моделът е Iconia A1-810! Ние знаем, че това е таблета който търсиш!

Цялото ревю може да прочетеш тук!

Номер 3

Таблет PRESTIGIO MultiPad 8.0 HD

Таблет PRESTIGIO MultiPad 8.0 HD

Чудесен таблет за цялото семейство. Оборудван с двуядрен процесор и HD екран, този таблет е изключително подходящ за гледане на филми с високо качество и по-тежки игри. Изключително добра цена за производителността която предлага.

Номер 2

Таблет Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo

Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo

 

 

Най-изгодния таблет с IPS екран с резолюция 1280х1024.Екрана е с ярки и наситени цветове и отличен ъгъл на виждане. Двуядреният процесор осигурява добра производителност за интернет, филми, а видео ускорителя е по-мощен от значително по-скъпи таблети. Камерата е 2 Mpix и прави добри снимки. Prestigio Multipad 7.0 е с тънък и елегантен корпус и отличен дизайн. В комплекта е включен и  калъф.

Препоръчваме го на всеки, който иска качествен таблет на добра цена.

Номер 1

Неоспоримият шампион в категория таблети за пореден месец е ASUS MemoPAD HD7

Таблет ASUS Memo Pad HD7 ME173X

Писали сме толкова много за този таблет, че вече всичко което можем да кажем е излишно. Може да видите повече информация тук.

Започваме с четириядрен процесор на MediaTek с тактова честота 1.2 GHz – което само по себе си го прави най-добрия процесор в бюджетния клас до 300 лв. Следва да споменем най-новата версия на Android – 4.2. След това ще скочим върху голямата по капацитет памет – 16GB EMMC с възможност за увеличение чрез microSD – до 32GB! GPS, WiFi (b/g/n), Bluetooth 4.0 са част готините екстри на таблета, като му липсва единствено и само 3G. С две стерео колонки звука е невероятно добър и плътен! Батерията е 3950 mAh и предлага живот до 10 часа (дори повече според употребата) . Предлага се в 4 цвята – розов, син, бял и зелен. Ами дисплея? Разбира се, пазехме най-хубавото за десерт – 7 инча (17.78 cm), IPS капацитивен мултитъч със огромната резолюция 1280х800 WXGA!  Картината и цветовете са радост за окото! А цената… 299 лв. с ДДС!

 

Loading Facebook Comments ...