Януарският Топ 5 на лаптопи в Ardes.bg

Здравейте, приятели!

Дойде ред на новите топ 5 лаптопи в Ardes.bg. Ще разгледаме най-продаваните лаптопи за януари 2014.

top-lap

По традиция започваме с

Номер 5 – лаптоп ASUS X551CA-SX027D

X551CA-SX027D

Изключително бюджетно решение!

Оборудван с двуядрен процесор на Intel с тактова честота 1.50GHz и 4GB оперативна памет, този лаптоп е подходящ за най-обща употреба и базови офис приложения. Идеално решение за вашият дом или офис.

Продължаваме към

Номер 4 Лаптоп ASUS X750JB-TY020D

Лаптоп ASUS X750JB-TY020D

Геймърският хищник на ASUS заема място в топ 5. Машината е със 17.3″ – инчов HD+ (1600 x 900) дисплей с LED подсветка , последно поколение четириядрен Intel Core i7 и мощна видео карта NVIDIA GeForce GT 740M с 2GB памет! Огромен 1TB твърд диск за съхранение на любимите ви филми, игри и други. Страхотно решение за запалянковците!

Номер 3 Лаптоп Samsung 300E5X-A03

Лаптоп Samsung 300E5X-A03

Отново едно бюджетно решение, но този път от гигантите – SAMSUNG!

Изключително подходящ за работа с офис приложения. Двуядрен Pentium с тактова честота 2.30GHz, 4GB оперативна памет и голям 500GB твърд диск го правят идеалната офис машина. Не се лишавайте от този чудесен инструмент за вашите бизнес нужди!

Номер 2 Лаптоп HP 250 + подарък чанта HP

Второто място се заема от HP. Отново изключително бюджетно решение за базови нужди, на всичкото отгоре е с подарък чанта!

Laptop HP 250 Ardes.bg

Отличен лаптоп за цената си. Снабден с двуядрен процесор и 4GB оперативна памет, този лаптоп ще удоволетвори нуждите на масовия потребител. Лаптопа разполага с достатъчна мощ за работа в интернет, гледане на филми и офис приложения. Екрана е матов, без огледални отблясъци. Изгодна покупка, за клиенти, които няма да използват лаптопа интензивно.

Номер 1 Лаптоп Lenovo ThinkPad E530c – подарък чанта и мишка

Лаптоп Lenovo ThinkPad E530c

Най-продаваният лаптоп за Януари е страхотното предложение от Lenovo в средният клас. Към момента на писане на статията машината е с подарък чанта и мишка, и отстъпка от 100 лв. ! Оборудван с мощен core i5 процесор, производителна видеокарта, голям твърд диск и матов дисплей – тази машина е най-доброто за цената на която се предлага! Подходящ лаптоп за CAD/CAM софтуер, повечето нови 3D игри, Full HD филми и офис приложения! Не изпускай тази страхотна оферта!

Loading Facebook Comments ...