Toshiba C50 – чудесен бюджетен лаптоп от Япония

Серията Satellite C50-A. Достъпен лаптоп, който е снабден с абсолютно всичко, от което имате нужда, за най-добра многофункционалност с висока стойност.Toshiba Satellite C50 предлага комбинация от удобство и качество, съчетани в компактен 15.6″ дисплей. Компанията ни предоставя удобството при сърфиране в мрежата, изпращане на имейли, дори невероятно изживявания при гледането на филми.

satellite-c50-hero

Kupi-150x40

1. Компактност
Серията разполага с 15.6 инчов дисплей. Дисплея е оборудван с TruBrite технология, която прави медийните забавления, дори по-добри. TruBrite технлогията предоставя по-добър контраст и по-добри цветове в сравнение с матирания дисплей. Резолюцията на екраните е 1366×768, която е придружена с LED подсветка. Всеки лаптоп Satellite C50 е снабден с логото на Toshiba – характерен и висококачествен дизайн, който се отличава по правилния начин. Матовата, текстурирана и черна повърхност и плоската клавиатура също ще привлекат подходящо внимание, като освен това спомагат за стилния и модерен вид на лаптопа.

87b241f0a5179a85

2. Бързодействие
Серията разполага с 1333 Mhz DD3 памет, която води до значително бързодействие при лаптопите. Процесорите на Intel® и AMD ще се погрижат да ви осигурят скоростта и мощността, от които имате нужда. SATA интерфейса, който притежават тези лаптопи осигурява минимално време за зареждане на операционната система. С тези три неща, всеки средностатистически потребител може да намери комфорта от всекидневното използване на компютъра.

satellite-C55-A5220-600-04

3. Невероятно медийно изживяване
Прехвърляйте невероятно бързо информация до Вашите мултимедийни източници. Точно така! C50 серията е оборудвана с USB 3.0 портове и HDMI изходи. От Toshiba са готови да ви предоставят неповторимо качество на ниска цена. За Вашата наслада Toshiba са се погрижили като са оборудвали лаптопа с DTS звук. От плавните, дълбоки баси до отривистия говор, всички гласове, движения или мелодии ще се отличават повече и ще доставят по-голямо удоволствие, без значение дали играете или слушате музика.

e70df4b13a5bbb53
5. Удоволствие от работата
Всеки лаптоп от серията е снабден с отличителния за Toshiba черен дизайн. Не ги е срам от Toshiba! Дори плоската клавиатура е супер удобна! Някои модели от тази серия са снабдени с изпъкнала клавиатура, която осигурява удобство при писане.

2a2b23aeb6e1db9d

6. Защо да закупим от Ardes.bg
Благодарение на широката ни мрежа от магазини и сервизи ние имаме специалист винаги близо до Вас. При закупуване на продукт от Ardes.bg, ние ви осигуряваме:

  • Инсталация и настройване на лицензиран софтуер
  • Съвети за правилна работа с лаптопа

Това означава, че ако закупите лаптоп или компютър от нас, но изпробвайки го у дома или в офиса установите, че сте направили неправилен избор, можете в рамките на 15 дни от датата на покупка да го върнете обратно и ние ще Ви възстановим парите за тази техника или ще Ви я подменим с нов модел по Ваше желание. Благодарение на широката ни мрежа от магазини и сервизи ние имаме специалист винаги близо до Вас. Много ценно е да има кой да Ви посъветва на място, във Вашия град, да ви помогне при инсталацията и настройването, да има към кого да се обърнете, когато имате нужда от помощ.
Търсите производителност на ниска цена ? Toshiba Satellite C50 е вашия избор. Посетете ни в най-близкия магазин, или разгледайте нашия уебсайт на адрес www.ardes.bg
Повече информацията за отделните модели от тази нискобюджетна серия може да откриете тук

Loading Facebook Comments ...