Мощен процесор и външна видеокарта? Dell Inspiron 3537 е за теб!

Intel core i7 и мощна видеокарта Radeon с 2GB собствена памет на достъпна цена от голяма марка! Запознай се с новият си Dell Inspiron 15 (3537)!

1

Дизайн

Дизайна на лаптопа е изключително добър, като наподобява карбонови нишки. Корпуса е от здрава и еластична пластмаса и може да бъде одраскана или счупена с доста упорит замах с тъп предмет. Клавиатурата е изключително удобна за писане – с раздалечени клавиши с извивки по ръбовете. Тъчпада е гладък, за разлика от останалата част с приятна на допир повърхност.

Дисплей

Стандартен 15.6″ инчов HD дисплей с LED подсветка и TrueLife технология за по-естествени цветове и против отблясъци! Подробна информация за TrueLife дисплеите на Dell можете да откриете ТУК (на английски)!

Процесор, памет и видеокарта

Тук идва най-хубавата част от лаптопа!

Оборудван е с двуядрен Intel Core i7-4500Uс тактова честота 1.80GHz и TurboBoost технология която повишава мощността на процесора до 3.0GHz! Процесорът разполага с 4MB intel smart cache и поддържа памет до 16GB DDR3L-1333/1600; LPDDR3-1333/1600.

4th-gen-core-processor-badges-stacked

4500U е с вграден графичен ускорител Intel HD 4400 който е способен да конкурира и някой отделни видеокарти! Друга страхотна екстра на процесора е Intel® InTru™ 3D технологията. Тя осигурява възпроизвеждане на 3D Blu – Ray с Full HD 1080p резолюция през HDMI 1.4 кабел с висококачествено аудио. Друга страхотна технология която поддържа е Intel Wireless Display – позволяваща възпроизвеждането на филми, клипове и друга мултимедия безжично директно на вашият телевизор и още куп други екстри които може да видите тук!

Паметта на този лаптоп е с капацитет 8GB DDR3L. Какво е това „L“ накрая? Това означава, че паметта е DDR3, но е нисковолтажна. Това означава по-малко загравяне и по-дълъг живот, като не лишава от производителността!

Видеокартата е AMD Radeon HD 8850M – с 2 GB GDDR5 собствена памет! Подходяща е за 3D игри и тежки приложения за графична обработка!

IMG0041203_1

Комуникации

Лаптопа разполага с 4 USB порта, 2 от които са версия 3.0!  Заедно с HDMI и Bluetooth 4.0 този лаптоп има всичко необходимо за връзка с всички устройства у дома. Освен това разполага и с Kensington ключалка против кражби. Четец за карти и 1MPx камера за видеоразговори. Wi Fi bgn с много добър обхват и до 150MBps скорост, както и стандартна LAN карта до 100 MBps.

Батерия

Батерията 6 клетъчна литиево йонна и издържа до 6 часа автономна работа според производителя. Предвид енергоспестяващите компоненти на машината, този лаптоп е изключително подходящ и за дълга работа далеч от ел. мрежата.

Loading Facebook Comments ...