Интервю с колегите – Втора вълна – Йордан Йорданов

Продължаваме втората вълна с интервюта! Днес е ред на по-малкия брат на великолепния Хълк, мускулите във Ardes.bg, рунтавия великан, най-земния тип във фирмата, който ако беше джудже щеше да се казва Добродушко, човекът който ще дойде на място да ти оправи… компютъра – Йордан Йорданов – a.k.a. Данчо Здравия!

Здравия Пират

Здравия Пират

Единствения човек във фирмата, който като застане до Big Poppa – Мариян, не изглежда като миниатюра.

– Здравей! Представи се на аудиторията! 

Здравейте ! :) Казвам се Йордан Д. Йорданов на 23 години от гр.Варна. Завършил съм ВТГ ”Г.С.Раковки” (Икономето бе) и сега завършвам ИУ-Варна (демек ВИНС-а).Интересувам се от компютърна техника още откакто имах първия си компютър – Правец с голеееемите дискети (ти за това си направил и голеееееми мускули, че много тежат) :) Най – вече ме интересува защо не работят и как да се оправят. (Бой, докато му омекнат спойките, бой!) В свободното време обичам да ловя риба ( макар ,че от доста отдавна нямам време за нея), играя волейбол , белот  и няколко видео игри (стига да има с кого да ги играя). (Дидягата е вещ геймър)

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?

Започнах да работя като стажант по сайта (при Джуджи и Освалдо), но в стечение на добри обстоятелства ме преместиха в сервиза и там си и останах, за което бях изключително доволен. Впечатленията ми за фирмата са много добри от преди да работя в нея, а сега когато работя тук са още по-добри.

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше? 

Намирам работата си за изключителна (изключени компютри, изключени телефони, изключени таблети…и нищо не се включва).Работя с уникални хора (изключителни специалисти и големи диваци) (под диваци не разбирайте неандерталци…въпреки че някои неща по десктопите им от типа на наденици, кюфтета и всякакъв друг тип сурова храна издава друго…имена няма да казвам, само ще го погледна изразително!), всеки ден научавам все нови и нови неща.

Въпросните меса по десктопите

Въпросните меса по десктопите

Какво бих променил ..  идват ми няколко неща наум.. да направим сервиза оторизиран , да го разширим  и след това да изградим още по-добра репутация за фирмата. (Чудесна идея! Остава само да ми отговориш на няколко въпроса и те оторизирам)

– Най- интересният ти клиент?

Ох.. Интересен е всеки клиент , който си мисли, че работим за без пари и имаме толкова свободно време ,че да му направим всички услуги за 2 минути. (по възможност вчера?)

– А най- трудният?

Ох .. Ох .. (много охкаш…съмнителен си) ами може би е този ,който не иска да плати за преинсталация на ОС защото … не .. не  … ще цитирам :

“Какво ?? Операционна система ? Няма да дам пари за такова нещо .. Не ми трябва операционна система … искам лаптопът ми да работи … той е гаранционен .. на мен не ми трябват операционни системи … нали си има Виндос…” … да..

(Този ми напомня на един клиент в чата… Аз: „…и матрицата поддържа 3D„. Клиента: „Абе не ми обяснявай ти на мен, аз Матрицата съм го гледал, ама не знаех че го има на 3D. Къде ме хвърли в киното, аз за лаптоп те питам!„)

– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?

В личен план .. Направихме с баща ми 3-етажна къща съвсем сами. Сега живея самостоятелно с приятелката ми . Играл съм народни танци и продължавам да го правя и сега. (Ще си позволя да я публикувам)

Бай Данчо Здравия танцьор

Бай Данчо Здравия танцьор

В служебен .. може би си е постижение (за България) работя и уча това, което искам. Работя във фирма с развитие и в която има някаква йерархичност. И е НАЙ- ЯКАТА!!! (почти колкото теб) :)

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

Целувам приятелката си и после влизам в банята :) (е поне зъбките нещо…или тя е свикнала? :D)

– Любимата ти песен?

Славка Калчева – Любили се двама млади

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?

Искам да работя това което ме влече. Да се оженя и да имам деца. (Малки-големи здравенячета :D) За жалост живеем в такива времена,че не знаеш какво ще стане .. така че след 5 години незнам (пише се НЕ ЗНАМ) къде ще съм. :)

– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?

Ах .. няма такива хора .. атмосферата е превъзходна (времето преобладава,вятъра духа, циклона се цикли), имаме си кавгите, но и веселбите. Всичките са ми любимци!

– Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задал? 

Следващият ще е … Жоро Пежото (познат още като Жорката, Жоро Бързия, Жоро Батерията, Жоро Доставката, Губи и др) :)  Мислиш ли да смениш марката на колата с по-добра? (Очаквам яростен отговор от негова страна… :D)

 

Въпрос от Теодоси – Играл ли си Каратека?

Не, несъм (пише се НЕ СЪМ), но съм играл Мортал Комбат :) брои ли се ???

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

Бих му задал следния въпрос: В кой момент на развитието на фирмата си разбрал, че ще бъде успешна? (В момента в който е събрал колектива…по – специално мен… хахахах) 

– Какво ще кажеш за мен? :D

Ти спадаш към всички колеги .. така че .. и ти си ми Любимец :) (Как сладко лъжеш…)

– Какво ще кажеш на читателите?

Тепърва предстоят изненади! (Да, особено през Април…)

Толкова от мен и от Данчо!

Толкова от мен и от Данчо!

Да се готви Жоро Бързия!

Loading Facebook Comments ...