Топ 5 смартфони за Април от Ardes.bg! Научи кои са тук!

Този месец се конкурират само 2 марки. Научи кои са по-долу.

phones


Номер 5

Смартфон Samsung GT-i8190 GALAXY S3 Mini Blue

Смартфон Samsung GT-i8190 GALAXY S3 Mini Blue

Един от личните ми фаворити. Чудесен малък смартфон с големи възможности, подходящ за обща употреба, базови приложения,чат и сърфиране, както и доста глезотии от Samsung. Един от големите му плюсове е AMOLED дисплея, който стана запазена марка на Samsung. Друг огромен плюс е доста приличната камера която може да снима HD клипове. Като цяло не е подходящ за игри и тежки приложения, но за тези от вас, които не искат огромен „сапун“ да заема цялото пространство в джоба и не държат на производителност като настолен компютър – това е идеално решение.

 

Номер 4

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP3400 DUO

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP3400 DUO

 

Малък, бял дамски телефон. Подходящ за сърфиране и обща употреба. Не става за игри или тежки приложения, но върши чудесна работа в ежедневието. Изключително достъпна цена за смартфон с 2 сим карти. Препоръчваме!

 

Номер 3

Смартфон Samsung GALAXY S4, Черен

Смартфон Samsung GALAXY S4, Черен

Един от смартфоните, които нямат нужда от представяне! Много добре проектиран и изпълнен. Екрана е с Full HD резолюция с голяма яркост и отлични цветове. Корпуса на Samsung Galaxy S4 е тънък и лежи много добре в ръката. Бутоните са поставени удобно отстрани , лесни за употреба. Скролирането е гладко без забавяне. Усещането, когато държиш този телефон е страхотно.

Номер 2

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5300 DUO, Бял

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5300 DUO, Бял

Колосална производителност на нивото на доста по-скъпи телефони и марки! Голям дисплей, четири-ядрен процесор, две сим карти! Подходящ за игри, тежки приложения, филми и всичко останало което могат смартфоните от висок клас. Цената е много тънка, за този смартфон за това Ви препоръчваме да не го изпускате!

Номер 1

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP3350 DUO

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP3350 DUO

Заедно с LG Optimus L1, това е най-евтиният смартфон, който се предлага в Ardes.bg към момента на писане на статията! Подходящ за тези от вас, които имат нужда от базови функции и няма да използват устройството за повече от разговори, сърфиране и чат, както и някои други базови приложения.

Loading Facebook Comments ...