Топ 5 таблети за Април от Ardes.bg! Научи кои са тук!

Привет!

Този месец в топ 5 на таблетите от Ardes.bg ще видите модели от познати и доказали се марки.  Научи кои са по-долу.

tablets

 

Номер 5

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Pro Duo с оригинален кожен калъф

8252f7a2c5dc62c0

Един бюджетен таблет от Prestigio в комплект с оригинален кожен калъф.

Оборудван с всичко необходимо за обща употреба и повечето игри в Google Play, този таблет ще ви бъде страхотен помощник по всяко време. Много добър HD IPS дисплей с наситени цветове, който е доста подходящ за филми. Препоръчваме!

 

Номер 4

Таблет ASUS Memo Pad HD7 ME173X, 8 GB, Сив

Таблет ASUS Memo Pad HD7 ME173X, 8 GB, Сив

Ще се разходим набързо по характеристиките на таблета като предварително споменем, че е подходящ за всички възрасти и е способен да задоволи и най – малките капризи – естествено с малки изключения.

Започваме с четириядрен процесор на MediaTek с тактова честота 1.2 GHz – което само по себе си го прави най-добрия процесор в бюджетния клас до 300 лв. Следва да споменем най-новата версия на Android – 4.2. След това ще скочим върху голямата по капацитет памет – 16GB EMMC с възможност за увеличение чрез microSD – до 32GB! GPS, WiFi (b/g/n), Bluetooth 4.0 са част готините екстри на таблета, като му липсва единствено и само 3G. С две стерео колонки звука е невероятно добър и плътен! Батерията е 3950 mAh и предлага живот до 10 часа (дори повече според употребата) . Предлага се в 4 цвята – розов, син, бял и зелен. Ами дисплея? Разбира се, пазехме най-хубавото за десерт – 7 инча (17.78 cm), IPS капацитивен мултитъч със огромната резолюция 1280х800 WXGA!  Картината и цветовете са радост за окото!

Номер 3

Таблет Acer Iconia A1-810, 16 GB

Таблет Acer Iconia A1-810, 16 GB

Мощен, издръжлив, красив и зверски производителен! Топ цена – топ продукт! Таблета на месец Юни/Юли 2013!

ЧЕТИРИядренпроцесор с честота 1.2GHz и 1GB RAM. С тази конфигурация, ако имаше криле, щеше да хвръкне. Подходящ е за филми, игри, офис приложения и др. С две думи – за абсолютно всичко!

 

Номер 2

Таблет ASUS Fonepad 7″ (ME175CG) – 3G, процесор Intel, 8 GB, черен

Таблет ASUS Fonepad 7" (ME175CG) - 3G, процесор Intel, 8 GB, черен

Новият ASUS Fonepad 7 превъзхожда, да не кажем всички, почти всички таблети в ценовия клас!

Невероятен таблет и смартфон в едно! Вече няма нужда да носите две устройства – смартфон и таблет, а само FonePad 7! Най-добрата комбинация от двете устройства съчетани в този продукт. Цялата серия FonePad може да видите тук.

 

Номер 1

Таблет Acer Iconia A1-830

Таблет Acer Iconia A1-830

Сравнително нов модел. Топ изживяване с този продукт на ниска цена!

a1-830-new

Алуминиев корпус и страхотен дисплей, в среден размер и подходящ за работа с една ръка. Чудесен асистент в ежедневието и мултимедийна станция за път. Горещо препоръчваме!

 

Loading Facebook Comments ...