Най-добрия Chromebook, който може да откриеш на пазара!

Повечето хора купуват скъпи лаптопи с големи възможности за тежки програми и работа, които всъщност не използват. Ако няма да играете игри или пък да работите с Photoshop, а търстите простичка машинка на добра цена за да гледате филми, да сърфирате, чатите и работите с е-мейли, не се налага да се разделите с цяло състояние за да получите добре изглеждащ, бърз и издръжлив лаптоп. За целта – купете си Chromebook.

Acer C720 Chromebook

Chromebook – овете не са най-мощните лаптопи и със сигурност не могат да подкарат Photoshop. Въобще. Още по-малко са добър компаньон когато няма интернет връзка. Но ако всичко което правите е ориентирано предимно в браузъра, и в повечето случаи е така, не Ви трябва нищо повече от Chromebook. И може да намерите такъв на цена под 500 лв. Понякога и по-малко.

chrome_os

Има една малка подробност обаче. Не всички Chromebook са направени равни. Перфектния такъв разполага с невероятен дисплей, целодневен живот на батерията, повече от удобни клавиатура и тракпад, перфектна производителност и великолепен дизайн. За съжаление, това все още не съществува. Все още не са направили перфектния Chromebook който да обединява цена и качество в идеално съотношение. Но със сигурност има доста възможности, които се доближават до този идеал.

 

Лаптоп Acer C720 Chromebook

front_angled_back

 

 

 

Най-добрите Chromebook комбинират висококачествена изработка в бюджетен вариант, а именно Acer C720 съдържа в себе си най-много от двете. Първо и най-важно – оборудван е с последно поколение Intel процесор. Само това може да направи работата с C720 като с напълно функционален лаптоп, а не като с таблет или смартфон. Ако търстите Chromebook за основен компютър – не купувайте такъв без Intel процесор. Acer C720 разполага с всички необходими интерфейси, както при стандартните лаптопи и клавиатура която работи отлично, без да е напълно необикновена, както и страхотен тракпад.

Единственото по-добро от този Chromebook е по-големият му брат – C720P, като той се отличава с тъчскрийн и по-голям SSD диск (32GB) вместо 16GB в C720. Тъчскрийна не е задължителна екстра за момента, но е доста добра опция, която предоставя удобството да прехвърляш страници само с един пръст или дори да се играят някои семпли игри. А с излизането на все повече и повече приложения за браузър базиратана Chrome OS, тъчскрийна става все по-важен.

Единствения проблем на C720 е, че е доста грозноват. Не е евтина изработка или лесно чуплив, а и със тегло 1.25 кг. е доста портативен. Но е с доста грозен. Пластмаса и пластмаса навсякъде, и нищо за което да се въодушевяваш. Почти всички конкуренти на Acer се справят по-добре с дизайна, но за тях ще говорим когато пристигнат.

Но отвъд това – ако не сте съгласни или просто не ви интересува за дизайна – трудно ще намирете огромен минус в C720. Прави абсолютно всичко за което е проектиран, без излишно затормозяване и ще работи отлично и за вбъдеще.

 

 

Лаптоп Acer C720 Chromebook

front_angled_back

 

 

 

ВИЖ ОЩЕ:

ТОП 5 НАЙ-ЖЕЛАНИ ЛАПТОПИ ЗА АВГУСТ В ARDES.BG

laptops

Източници: The Verge, Google, YouTube
Loading Facebook Comments ...