Топ 5 на най-желаните смартфони за Август в Ardes.bg

Този месец една марка набира скорост, но друга продължава да държи първото място за най-желан смартфон.  Докато Samsung и Prestigio се борят за позиции, един друг гигант се намества в класацията с два продукта. Разбери кой гони първото място тук!

phones

 

Вече се чудите коя марка претендира за позиции? Е, не е голяма изненада. Номер 5 е

Смартфон LG Optimus L70 D320N

Ориентиран към масовия потребител и по-специално любителите на семплите неща

 

LG Optimus L70 D320N

 

 

Нов модел от LG, който предлага изключително опростен начин на употреба само с няколко докосвания. Страхотната функция Knockcode позволява да отключите телефона само с почукване на дисплея. Бързо скролиране на страници при сърфиране се осъществява от страничния бутон за звука, което прави употребата с една ръка учудващо удобна. Оборудван с двуядрен процесор и 1GB оперативна памет, смартфона е готов за повечето предизвикателства на приложенията в Google Play Store. Препоръчваме!

 

Номер 4 заема

Смартфон Samsung GT-I9060 GALAXY Galaxy Grand Neo

4-ядрена мощ и обновен дизайн

 

Galaxy Grand Neo

 

 

Традиционен дизайн за Samsung, с тънък профил и изчистени линии. 5 инчовият екран го прави удобен за сърфиране и гледане на филми. Подходящ също така и за навигационно устройство. Сравнително достъпна цена и един модел със сериозно качество от доказана марка. Препоръчваме!

 

ВИЖ ОЩЕ:

ТОП 5 НА НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ТАБЛЕТИ ЗА АВГУСТ В ARDES.BG

tablets

 

 

 

Третото място е отредено за

Смартфон LG Optimus L90 D405N

По-големият брат на номер 5

Смартфон LG Optimus L90 D405N

 

 

 

Подобрена версия на номер 5, този смартфон е един наш фаворит с подобрен процесор и повече памет за съхранение на данни. По-добра камера с възможност за 1080p видеозапис. Освен това и малко по-голям IPS мултитъч дисплей. Смартфона е идеален за ежедневието, като с него ще сърфирате безпроблемно и удобно и ще правите страхотни снимки! Ако играете игри – отново ще се справи с почти всичко което може да откриете в Play Store. Препоръчваме!

 

Номер 2

Смартфон Samsung GT-I9301 GALAXY S3

Чисто нов и готин, подобрен и изчистен

Смартфон Samsung GT-I9301 GALAXY S3 Neo

 

Подобрен дизайн и по-нов хардуер за новия Galaxy S3, един от най-продаваните смартфони на Samsung. Натъпкан с още повече екстри, този смартфон вдига летвата в средния клас и е един от най-желаните за момента, като вероятно следващият месец ще бъде на първо място! Подобрен във всеки един аспект в сравнение с първия S3, този смартфон е подходящ за тези от вас които използват телефона си нон – стоп за работа, снимки, игри, разговори и сърфиране! Горещо предложение на страхотна цена!

 

Най-желаният от потребителите смартфон за Август е

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5400 DUO с 2 SIM карти

Мощен и достъпен. Ново изживяване с този четириядрен 4-инчов смартфон

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5400 DUO с 2 SIM карти

 

 

 

 

 

MultiPhone PAP5400 DUO е проектиран специално за динамичните потребители които сърфират нон-стоп в движение. Може да се насладите на безброй приложения, бързи сваляния, WiFi свързаност и атрактивен потребителски интерфейс. Телефона е оборудван с 8 мегапикселова камера и е готов за снимки навсякъде и по всяко време без компромис в качеството! Много важен компонент при Prestigio телефоните са предварително инсталираните и разработени от Prestigio приложения за обща употреба, които Ви спестяват много пари. Някои от тях са eReader за четене на е-книги, MultiCloud Prestigio който ви дава 200GB „облачно“ пространство за една година напълно безплатно и още куп други . Освен това винаги е готов да ви покаже пътя докато сте в движение на непознато място с оборудвания за целта GPS и Navitel Navigator. Цената е изключително достъпна и неслучайно този телефон държи първо място!

Loading Facebook Comments ...