Смартфонът на Lenovo – Vibe X2 вече е в България

Два месеца след световната си премиера у нас вече е Vibe X2 – суперновата в съзвездието от най-висок клас Vibe смартфони на Lenovo. Тънкият и лек VIBE X2 е с уникалнен многопластов дизайн, висока производителност и иновативни click-on аксесоари.

 

Lenovo VIBE X2 е първият в света смартфон с корпус в преливащи се три цвята, като българските потребители могат да избират между три нюанса: бяло, червено или златисто.

Lenovo е първият производител на телефони в света, който използва в моделите си процесор MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core™. Благодарение на него VIBE X2 има впечатляваща производителност и допълнителна мощност, която спестява енергия и удължава живота на батерията. 5-инчовият FHD дисплей с широк зрителен ъгъл прави използването на приложения и гледането на снимки цяло удоволствие.

Lenovo-Vibe-X2-361

Lenovo VIBE X2 разполага с две зашеметяващи камери, богат избор от режими на заснемане и функции за разкрасяване на изображенията. Благодарение на жестовите команди, които се активират с мигане или усмивка, заснемането на селфита с широкоъгълната 5-MP камера на VIBE X2 е истинско забавление. Основната 13-MP камера разполага със сензор за задно осветяване (BSI) и LED светкавица, които гарантират кристално ясни кадри. С 32GB памет потребителите разполагат с достатъчно място за съхранение на съдържание.

Lenovo-Vibe-X2-High-Resolution-IMage

Lenovo предлага към Vibe X2 и два иновативни click-on аксесоара, познати като VIBE Xtensions, с помощта на които можете да персонализирате и подсилите вашето мобилно преживяване с VIBE X2: допълнителна батерия за VIBE X2 и допълнителни високоговорители VIBE X2. Калъфите VIBE Xtension1™ добавят четвърти слой към корпуса на VIBE X2 и увеличават живота на батерията и качеството на звука. Ултра тънкият (5.1мм) слой на допълнителната батерия към X2 има двойна функция: докато защитава вашия смартфон, тя увеличава живота на батерията с близо 75%. По този начин устройството безпроблемно издържа от сутрин до вечер без нужда от зареждане. Освен, че разполага с вграден микрофон за конферентни разговори, допълнителните високоговорители за X2 служат за усилване на звука при слушане на музика или при гледане на филми, а с помощта на допълнителната стойка телефонът може да се използва и без ръце.

VIBE-X2-1-820x420

Вече можете да закупите вашият нов Vibe X2 както онлайн с няколко клика, така и на място в нашите магазини. Освен това всеки един от вас може да се възползва и от страхотната възможност за застраховка срещу пожар, бедствия, счупване, измокряне и дори кражба. Не се колебайте а направете промяната в сивото си ежедневие с преливащите се цветове на Lenovo Vibe X2.

Loading Facebook Comments ...