Toshiba Portege Z20t – хибриден лаптоп и таблет за бизнес потребители

Portege_Z20t (1)

Новият Toshiba Portege Z20t е премиум хибриден 31,75-сантиметров (12.5”) лаптоп и таблет в едно, създаден за професионална употреба. Това ултрапреносимо устройство е оптимизирано за бизнес потребители с множество характеристики за продуктивност и сигурност плюс мощните нови Intel® Core™ M процесори и изключително дълъг живот на батерията до 16 часа.

Проектиран като лаптоп, но също толкова красив, когато се използва като таблет, Portege Z20t разполага с реверсивен докинг, който позволява на таблета да бъде разположен така, че да се използва като устройство за презентация, като таблетът позволява отделяне само с една ръка.

Portege Z20t разполага с Full HD IPS матов сензорен екран с живи цветове и чисти детайли с широк зрителен ъгъл, така че да е възможно разглеждането на съдържание от няколко души едновременно. Функционалността и продуктивността се допълват и от устойчивата на разливане клавиатура с подсветка, която улеснява работата в затъмнена среда и подобрен дизайн на клавишите за по-лесно и удобно писане. Допълнително, вграденият показалец за мишка Accupoint предоставя алтернатива на големия кликпад за добавена прецизност.

Portege_Z20t (2)

Мощният Portege Z20t разполага с Intel® Core™ M процесори, които допринасят за оптималната комбинация от живот на батерията и ефективна бизнес производителност, събрани само в едно устройство. С включването на тези процесори и дизайнът на Toshiba, Portege Z20t предлага шаси с премиум черно покритие без вентилатор и това го прави изключително безшумен. Portege Z20t включва SSD с до 256 GB и до 8 GB LPDDR3 памет за бърза работа и мултитаскинг с лекота. Заедно с видео картата Intel® HD graphics, бизнес потребителите ще могат да работят по-бързо и все така удобно както в офиса, така и в движение.

Portege Z20t предлага набор от високотехнологични характеристики, които се грижат за запазването на важната бизнес информация, включително пакетът за сигурност на Toshiba – EasyGuard. TPM модулът (Trusted Platform Module) защитава данните на локалния диск, докато Intel® AMT технологията за активно управление позволява на IT отдела да съблюдава, управлява, поправя, актуализира и ъпгрейдва устройствата дистанционно. Kensington портът за заключване защитава устройството чрез закрепването му към бюрото или други неподвижни точки и гарантира, че таблетът не може да бъде отделен, когато е свързан с клавиатурата.

Без значение дали работите в голяма корпоративна среда или имате малък бизнес, Portege Z20t е лесен за управление благодарение на високотехнологичните опции за контрол, включително мениджъра за централна системна конфигурация SCCM, Windows Management Instrumentation (WMI), Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) и Toshiba Smart Client Manager (TSCM).

Очаквайте скоро в Ardes.bg.

Вижте тук всички актуални модели Toshiba Portege в момента.

Loading Facebook Comments ...